Τέλος για τον J.J. Abrams τα reboot και remakes ταινιών

Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης των The Force Awakens και Star Trek
10 Ιανουαρίου 2017 18:55
Τέλος για τον J.J. Abrams τα reboot και remakes ταινιών

Ο J.J. Abrams μπορεί να έκανε το κινηματογραφικό σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το Mission Impossible 3, όμως έχτισε το όνομα και τη φήμη του πάνω στο όνομα του Star Trek, το οποίο επανέφερε στο προσκήνιο και έπειτα εκτόξευσε τις μετοχές του, με την ιστορική επιτυχία του Star Wars: The Force Awakens. Όμως ο διάσημος σκηνοθέτης, που έχει συνδέσει το όνομα του πρόσφατα με το Westworld του HBO, δήλωσε στο People Magazine, πως δεν έχει καμία όρεξη να κάνει άλλα reboots και remakes ταινιών, όμως θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που είχε τόση επιτυχία με τα παραπάνω franchises. 

Νιώθω πως έχω κάνει αρκετά από αυτά (reboots και remakes) και είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος με το να δουλεύω σε πράγματα που προέρχονται από αυθεντικές ιδέες, οι οποίες πιθανώς μια μέρα κάποιος άλλος θελήσει να το κάνει reboot.

Πράγματι, πέρα από τη σκηνοθετική του προσπάθεια στο Super 8 και ότι βοήθησε στην ανάπτυξη του Lost, είναι περισσότερο γνωστός για τα Star Wars, Star Trek και Mission Impossible. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον J.J. Abrams σε αχαρτογράφητα νερά, αν και μέχρι τώρα τα άμεσα πλάνα του περιλαμβάνουν μόνο ρόλους ως παραγωγός στα Westworld, Star Wars: Episode VIII, Mission Impossible 6, Half-Life και Portal