Νέο Blu-ray του Star Wars: The Force Awakens θα περιλαμβάνει σκηνές που αφαιρέθηκαν

Η 3D Collector’s Edition για τη Star Wars συλλογή σας
11 Αυγούστου 2016 06:09
Νέο Blu-ray του Star Wars: The Force Awakens θα περιλαμβάνει σκηνές που αφαιρέθηκαν

Μετά την κυκλοφορία του Star Wars: The Force Awakens Blu-ray τον Απρίλιο, η Disney επιστρέφει με τη 3D Collector’s Edition της ταινίας, η οποία αποτελείται από 4 δισκάκια, πλήρη σχολιασμό από το σκηνοθέτη J.J. Abrams και σκηνές που αφαιρέθηκαν από την ταινία και δε συμπεριλαμβανόταν στην αρχική κυκλοφορία του Blu-ray. Αναλυτικά, θα περιλαμβάνει:

  • Foley: A Sonic Tale Μια ματιά στο πως οι τεχνικοί ήχου κατάφεραν να συνδυάσουν τη δράση με τα audio effects.
  • Sounds of the Resistance Άλλο ένα αφιέρωμα στον ήχο της ταινίας και συγκεκριμένα στο πως οι sound designers συνδύασαν αληθινές ηχογραφήσεις με ειδικά εφέ.
  • Deleted Scenes Ενώ υπήρχαν αρκετές σκηνές στο αρχικό Blu-ray που δεν είδαμε στον κινηματογράφο, αυτό υπόσχεται ακόμα περισσότερες.
  • Dressing the Galaxy Μια ματιά στο πως τα κουστούμια από την αρχική τριλογία, ανασχεδιάστηκαν από το σχεδιαστή Michael Kaplan για να αναπαριστούν το γαλαξία τρεις δεκαετίες αργότερα.
  • Inside the Armory Μια ανασκόπηση στα διάφορα όπλα και εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στη μάχη μεταξύ της Resistance και του First Order.
  • The Scavenger and the Stormtrooper Μια συζήτηση για την ταινία μεταξύ της Daisy Ridley και του John Boyega. Το χαρακτηριστικό αυτό υπήρχε στην προηγούμενη Blu-Ray κυκλοφορία ως αποκλειστικότητα των καταστημάτων Target.

Η κυκλοφορία του Star Wars: The Force Awakens – 3D Collector’s Edition αναμένεται το Νοέμβριο.