Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Οι Παπαδοπούλου και Αθερίδης επιστρέφουν για το "Ψάχνοντας την Ντόρι"

Δείτε πλάνα από τα γυρίσματα της μεταγλώττισης

Κυριάκος Στεργιάδης
Κυριάκος Στεργιάδης

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Οι Παπαδοπούλου και Αθερίδης επιστρέφουν για το "Ψάχνοντας την Ντόρι"

Στον γράφων δύο ταινίες με αξιομνημόνευτες μεταγλωττίσεις έχουν μείνει στο μυαλό, η μία είναι "Η Εποχή των Παγετώνων" και η δεύτερη το "Ψάχνοντας τον Νέμο". Στην πρώτη, γιατί οι Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης αγαπήθηκαν ως Manny και Sid αντίστοιχα, ενώ στη δεύτερη γιατί οι Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης έδεσαν ως δίδυμο, υποδυόμενοι τους Μάρλιν και Ντόρι. Ύστερα από 13 χρόνια, το αγαπητό και αξιέπαινο -για τις ερμηνείες τους- δίδυμο επιστρέφει για την μεταγλώττιση του πολυαναμενόμενου Finding Dory.

Στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η Feelgood Entertainment, βλέπουμε με χαρά την επιστροφή των Παπαδοπούλου και Αθερίδη στο στούντιο και την διαδικασία της μεταγλώττισης σε ένα απολαυστικό 'making of'. Το Ψάχνοντας την Ντόρι θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της χώρας μας τη 1η Σεπτεμβρίου. 

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.