To "Σ'αγαπώ - Μ'αγαπάς" επιστρέφει και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες (photos)

Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης στους ρόλους που αγαπήθηκαν!
08 Φεβρουαρίου 2019 21:49
To "Σ'αγαπώ - Μ'αγαπάς" επιστρέφει και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες (photos)

Σαν όνειρο ακούγεται αλλά μια από τις πολύ αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή της, μετά το "Καφέ της Χαράς" και το "Λόγω Τιμής". Ο λόγος για το λατρεμένο Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς για το οποίο εδώ και αρκετές μέρες ακουγόταν έντονα τα σενάρια επιστροφής του και πλέον επιβεβαιώθηκαν και επίσημα από τον Πέτρο Μπούτο, πρώην στέλεχος του Mega.

Η ανάρτηση του στο Instagram υπό τη μορφή ενός σύντομου teaser αναφέρει πως η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης θα επιστρέψουν στους ρόλους που λατρεύτηκαν από το ελληνικό κοινό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Boutos (@boutosp) στις

Ο Αθερίδης είχε αρνηθεί τα όσα λέγονταν περί επιστροφής της σειράς, καθώς είχε δηλώσει ότι έγιναν κάποια γυρίσματα μαζί με την Παπαδοπούλου, αλλά για διαφημιστικούς σκοπούς.

Πλέον, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, το θρυλικό Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς θα επιστρέψει με ολοκαίνουργια επεισόδια και για να το αποδείξει η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα επεισόδια θα προβληθούν στο YouTube κανάλι της COSMOTE, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί ημερομηνία πρεμιέρας.