Η Melissa McCarthy απαντάει στους haters της νέας Ghostbusters ταινίας

Σοκαρισμένη από τα αισχρά σχόλια
30 Μαΐου 2016 07:36
Η Melissa McCarthy απαντάει στους haters της νέας Ghostbusters ταινίας

Το reboot των Ghostbusters έχει ήδη μισηθεί από πολλούς, πριν ακόμα προβληθεί. Η μία εκ των τεσσάρων πρωταγωνιστριών, Melissa McCarthy, σε συνέντευξή της στην Guardian σχολίασε όλο το αρνητικό κλίμα γύρω από την ταινία.

Όλα τα σχόλια του τύπου «μου καταστρέφετε τα παιδικά χρόνια»…δηλαδή αλήθεια; Τέσσερις γυναίκες που κάνουν την οποιαδήποτε ταινία στη Γη θα καταστρέψουν τα παιδικά σου χρόνια; Φαντάζομαι αυτούς τους ανθρώπους να μην έχουν κανένα, χωρίς φίλους, να κάθονται εκεί και να φτύνουν το μίσος τους στον ψεύτικο κόσμο του Internet. Απλά ελπίζω να βρουν κάποιο φίλο.

Τα σχόλια του Internet μπορεί να είναι πολύ καυστικά κάποιες φορές, αλλά στην περίπτωση του Ghostbusters έγιναν και επιθετικά. Μάλιστα κάποιοι αναστατώθηκαν που πρωταγωνίστριες θα είναι γυναίκες, φέρνοντας το θέμα του σεξισμού στο προσκήνιο.

Το πρώτο κύμα όταν κάνεις μια ανακοίνωση σαν αυτή, είναι πολύ θετικό. Όλοι είναι χαρούμενοι και συ πιστεύεις πως είναι υπέροχο. Μετά έρχεται το δεύτερο κύμα και δεν το πιστεύεις. Μερικά από τα πιο αισχρά, μισογυνιστικά σκ*** που έχει δει στη ζωή μου!

Όλος ο αρνητισμός γύρω από την ταινία σίγουρα θα παίξει το ρόλο του όταν αυτή κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου, την επιτυχία της όμως θα την κρίνουμε από τα reviews και τα έσοδά της.