Οι ταινίες της Disney για το 2016

Τι έρχεται μετά το Star Wars: The Force Awakens
06 Ιανουαρίου 2016 14:33
Οι ταινίες της Disney για το 2016

Η ναυαρχίδα της Disney, The Force Awakens ακόμα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ήρθε όμως η ώρα να παρουσιάσει η εταιρία ότι άλλο έχει στο πρόγραμμα για το 2016.

Alice Through the Looking Glass

Ο Tim Burton ελπίζει να προσφέρει τη συνέχεια της ταινίας του 2010 Alice in Wonderland που έφτασε το $1 δις σε έσοδα. Τη σκηνοθεσία την αναλαμβάνει ο James Bobin, ενώ θα ξαναδούμε τη Mia Wasikowska, τον Johny Depp, την Anne Hathaway και την Helena Bohnam Carter. Το sequel φέρνει την Αλίκη στην Underland όπου ταξιδεύει στο χρόνο για να σώσει τον Mad Hatter.

The Jungle Book

Μετά την επιτυχημένη μεταφορά της Cinderella πέρυσι, η Disney επιχειρεί άλλη μια μεταφορά κλασσικής ιστορίας στη μεγάλη οθόνη με το The Jungle Book. Τα CGI αγρίμια που θα επιμεληθεί ο Jon Favreau του Iron Man, θα έχουν τις φωνές των Bill Murray, Ben Kingsley, Christopher Walken, Idris Elba, Lupita Nyongo’o, Giancarlo Esposito και Scarlett Johansson. Τον Μόγλη θα υποδυθεί ο νεοεισερχόμενος Neel Sethi.

The Light Between Oceans

Το The Light Between Oceans φαίνεται πως αποτελεί κρυφό χαρτί για την Disney, με λίγες εικόνες να έχουν δει το φως της δημοσιότητας και καθόλου trailers, ούτε ανακοίνωση ημερομηνίας προβολής. Υπόσχεται πολλά όμως, καθώς βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο και σκηνοθετείται από τον Derek Cianfrance του Blue Valentine. Θα δούμε επίσης τον Michael Fassbender από το Steve Jobs και την Alicia Vikander από το Ex Machina, οι οποίοι υποδύονται ένα ζευγάρι επιμελητών ενός φάρου στην Αυστραλία και σώζουν ένα μωρό από ένα ναυάγιο.

Zootopia

Μία ταινία που προωθεί αρκετά η Disney, μιας και είναι μόλις 2 μήνες μακριά. Η Zootopia περιλαμβάνει ανθρωπομορφικά ζώα σε μια “μοντέρνα μητρόπολη θηλαστικών”. Την πονηρή αλεπού που έχει παγιδευτεί για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε υποδύεται ο Jason Bateman και η αρχάρια αστυνομικός λαγός Ginnifer Goodwin προσπαθεί να τον συλλάβει. Τις φωνές τους δανείζουν ακόμα οι Idris Elba, Alan Tudyk, J.K. Simmons, Bonnie Hunt, Octavia Spencer, Jenny Slate, και Shakira.