Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

F1: Μετά την εμπορική επιτυχία η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο για sequel

Από το ρεκόρ στα ταμεία στην πρόταση για συνέχεια

Αντώνης Παυλίδης
Αντώνης Παυλίδης

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

F1: Μετά την εμπορική επιτυχία η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο για sequel

Το F1 The Movie αποτελεί θρίαμβο για την Apple και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 624 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ξεπερνά κάθε προσδοκία στο box office. Με προϋπολογισμό που κυμάνθηκε μεταξύ 200 και 300 εκατομμυρίων, η παραγωγή όχι μόνο κάλυψε το κόστος της αλλά κατέγραψε την υψηλότερη εισπρακτική πορεία στην κινηματογραφική ιστορία της Apple. Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι εισπράξεις έφτασαν τα 189,5 εκατομμύρια, ενώ στη βρετανική αγορά άγγιξαν τα 30 εκατομμύρια, γεγονός που εδραιώνει την ταινία ως μία από τις πιο επιτυχημένες της χρονιάς.

Η εμπορική αυτή επιτυχία άνοιξε τον δρόμο για τις πρώτες συζητήσεις γύρω από ένα sequel. Ο CEO της Apple, Tim Cook, δήλωσε δημόσια ότι η ιδέα βρίσκεται σίγουρα στο τραπέζι ενώ ο παραγωγός Jerry Bruckheimer εξέφρασε την πρόθεσή του να επανέλθει με μια συνέχεια που θα αξιοποιεί το καστ και τη δυναμική της ιστορίας.

Advertisement

Ένα πιθανό νέο κεφάλαιο θα μπορούσε να φέρει ξανά τους δύο χαρακτήρες στην πίστα με την ιστορία να συνεχίζεται σε παρόμοιο πλαίσιο δράσης και θεαματικών αγώνων.

 

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Tags