Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, το Star Wars: Revenge of the Sith επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για μία επετειακή προβολή. Από τις 25 Απριλίου οι fans θα έχουν την ευκαιρία να ξαναζήσουν την επική κατάληξη της prequel τριλογίας στους κινηματογράφους.
Για αυτήν την ξεχωριστή επανακυκλοφορία, η Lucasfilm συνεργάστηκε με τον γραφίστα Matt Ferguson, ο οποίος σχεδίασε μια ολοκαίνουργια αφίσα για τον εορτασμό των 20 χρόνων της ταινίας.

Η προβολή θα διαρκέσει μία εβδομάδα σε κινηματογράφους των ΗΠΑ, καθώς και σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές, ενώ σε ορισμένες αίθουσες θα διατίθεται και σε ειδικές μορφές όπως το 4DX. Ενδέχεται, λοιπόν, να μπορέσουμε να το δούμε και στη χώρα μας.
Το Revenge of the Sith, που κυκλοφόρησε αρχικά το 2005, είναι το τελευταίο κεφάλαιο της prequel τριλογίας του Star Wars, που αφηγείται την πτώση του Anakin Skywalker (Hayden Christensen) προς τη σκοτεινή πλευρά και τη μεταμόρφωσή του σε Darth Vader. Παράλληλα, ο Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) και ο Yoda (Frank Oz) αναγκάζονται να κρυφτούν καθώς η Δημοκρατία καταρρέει και οι Sith αναλαμβάνουν τον έλεγχο.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson, Natalie Portman, Ian McDiarmid, Christopher Lee, Jimmy Smits, Peter Mayhew, Ahmed Best, Oliver Ford Davies, Temuera Morrison, Anthony Daniels, Silas Carson και Kenny Baker.
Read Next
Must Read
Νέες πληροφορίες για το Star Wars: Fate of the Old Republic και τη διάρκεια του
Star Wars Day: Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν πόσο Star Wars είδαν πραγματικά οι fans το 2025
“May the 4th be with You“ με εκπτώσεις σε παιχνίδια του Star Wars