Το Venom: The Last Dance κυκλοφορεί σήμερα στους κινηματογράφους, αλλά φαίνεται ότι η ταινία της Sony Pictures δεν είχε και τις καλύτερες κριτικές στο εξωτερικό.
Η ταινία δεν έχει ξεφύγει από τις αρνητικές κριτικές. Χθες το βράδυ άρθηκε το εμπάργκο των κριτικών και ενώ μερικοί αναφέρουν ότι το Venom: The Last Dance είναι το καλύτερο από την τριλογία, η βαθμολογία του στο Rotten Tomatoes έχει πέσει στο 37%, βασισμένο σε 76 κριτικές. Συγκριτικά με αυτό, το πρώτο Venom του 2018 είχε 30%, ενώ το Let There Be Carnage σημείωσε 57%.

Το box office δείχνει ότι οι δύο πρώτες ταινίες ήταν πολύ επιτυχημένες, οπότε και η τρίτη μπορεί να πάει καλά. Ωστόσο, οι εκτιμήσεις για το Venom: The Last Dance προβλέπουν το χαμηλότερο άνοιγμα της σειράς με περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια. Η επίσημη σύνοψη της ταινίας υπόσχεται μια γεμάτη ένταση τελευταία μέρα για τους Eddie και Venom και αναφέρει:
Καταδιωκόμενοι από δύο κόσμους και με το δίχτυ να κλείνει γύρω τους, το δίδυμο καλείται να πάρει μια καταστροφική απόφαση που θα ρίξει την αυλαία στην τελευταία τους μέρα.
Το cast περιλαμβάνει εκτός από τον Tom Hardy, τους Chiwetel Ejiofor, Juno Temple και Stephen Graham. To Venom: The Last Dance κυκλοφορεί από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Must Read
Ο Tom Hardy επιστρέφει κανονικά στο MobLand για την 3η σεζόν
«Επαγγελματική αυτοκτονία» - Τι αποκάλυψε ανώνυμη πηγή για την αποχώρηση του Tom Hardy από το MobLand
MobLand: Τέλος ο Tom Hardy από την επιτυχημένη σειρά του Paramount+