Ο Τιτανικός έρχεται σύντομα στο Netflix!

Η ταινία του James Cameron θα παίζει σε λίγες μέρες στην υπηρεσία
01 Ιουλίου 2024 13:04
Ο Τιτανικός έρχεται σύντομα στο Netflix!

Μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών και λατρεμένη ειδικά και στην Ελλάδα, πρόκειται να παίζει σε λίγες ημέρες στο Netflix. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την κατηγορία “Νέα και δημοφιλή”, μάθαμε ότι ο Τιτανικός (Titanic) θα καταφθάσει μέσα στο μήνα στην πλατφόρμα.

Αναλυτικότερα, η οσκαρική ταινία του James Cameron με τον Leonardo DiCaprio και την Kate Winslet θα καταφθάσει στο Netflix στις 15 Ιουλίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για την ίδια «παλιά» έκδοση που υπήρχε και στο παρελθόν στην υπηρεσία ή αν μιλάμε για την 4K remastered έκδοση που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η πλοκή του Τιτανικού αναφέρει:

Σε ένα πολυτελές πλοίο, η επιβάτρια της πρώτης θέσης Ρόουζ βρίσκει τον έρωτα της ζωής της, όταν ερωτεύεται τον απένταρο καλλιτέχνη Τζακ την ώρα που χτυπά η καταστροφή.

Η ταινία που άφησε εποχή και σημάδεψε το σινεμά κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1997, όντας για δεκαετίες η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών με περισσότερα από $2.2 δισεκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως στο box office -μέχρι που το Avatar του Κάμερον διέλυσε αυτό το ρεκόρ το 2009.

Στην ταινία παίζουν οι: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber και Bill Paxton. Ο Τιτανικός είχε γράψει ιστορία στα βραβεία Όσκαρ με 14 συνολικά υποψηφιότητες από όπου απέσπασε 11 χρυσά αγαλματίδια -αριθμό που ισοφάρισε το θρυλικό Ben-Hur του 1959.

Το Titanic (Τιτανικός) θα παίζει στο Netflix από τις 15 Ιουλίου.