Θα υπάρξει Deadpool 4; Ο σκηνοθέτης Shawn Levy αναφέρεται για πρώτη φορά στο sequel

Μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμη για αυτή τη συζήτηση;
20 Ιουνίου 2024 18:14
Θα υπάρξει Deadpool 4; Ο σκηνοθέτης Shawn Levy αναφέρεται για πρώτη φορά στο sequel

Θα μπορούσε το Deadpool 4 να βρίσκεται ήδη στα σκαριά για τη Marvel Studios; Θα μπορούσε αν και είναι μια απάντηση που προς το παρόν μόνο η Marvel, ο Kevin Feige και ο Ryan Reynolds γνωρίζουν να απαντήσουν για τα καλά. 

Πάντως οι δημοσιογράφοι ρωτούν από τώρα αν θα υπάρξει συνέχεια στις περιπέτειες του Wade Wilson και αν θα ξαναδούν τον Ryan Reynolds σε δική του ταινία στο MCU, παρά το ότι απέχουμε περίπου ένα μήνα από την πρεμιερα του "Deadpool & Wolverine". 

O Shawn Levy, που αναλαμβάνει για πρώτη φορα ταινία του MCU με το Deadpool 3, απάντησε στο ενδεχόμενο αυτό σε μια πρόσφατη βίντεο συνέντευξή του με το Deadline. Εκεί το μέσο τον ρώτησε αν θα επέστρεφε στη σκηνοθετική καρέκλα για να αναλάβει το sequel του Deadpool & Wolverine, παρά το ότι επίσημα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για Deadpool 4

Η απάντηση του Levy ήταν τυπική αλλά και ειλικρινής διότι ακόμη δεν μπορεί να πει τίποτα, μιας και αυτή τη φορά πραγματικά δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον, αν και συνήθως "αναγκάζεται να λέει ψέματα": 

"Συνήθως, πρέπει να πω ψέματα. Περιμένω τις ερωτήσεις στις οποίες πρέπει να πω ψέματα και να προσποιηθώ ότι δεν ξέρω την απάντηση, αλλά αυτή τη φορά μπορώ να πω ειλικρινά ότι δεν ξέρω. Αλλά μπορώ, με την ίδια ευκολία, να πω: "Φίλε, αυτό το πράγμα ήταν το πιο δύσκολο, το πιο εξαντλητικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Αλλά ήταν επίσης και το πιο δημιουργικά ικανοποιητικό". Επειδή με τον Deadpool, δεν υπάρχουν κανόνες. Βρίσκεται μέσα στο ίδιο του το DNA, χτισμένο στην τολμηρότητα του ύφους του. Οπότε για έναν σκηνοθέτη είναι μεγάλη απόλαυση. Και το να το κάνω με τον καλύτερό μου φίλο τον Ράιαν και τον Χιου, δηλαδή οι τρεις μας που γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό, ήταν απλά μια τρέλα. Γιατί όταν δουλεύεις με τους φίλους σου, δεν σε πειράζει να γίνεσαι ρεζίλι. Και αν δουλεύεις σε κάτι κωμικό, καλύτερα να είσαι πρόθυμος να τα παίξεις όλα για όλα."

Σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή του ο Shawn Levy αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα ήθελε να κάνει μια ταινία "Deadpool & Spider-Man" μετά το Deadpool & Wolverine, βάζοντας έτσι δίπλα-δίπλα δύο αστέρες μεγατόνων όπως οι Ryan Reynolds και Tom Holland. Συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Το θέμα με τον Deadpool είναι ότι νομίζω ότι κάνει τα πάντα πιο ενδιαφέροντα λόγω της θρασύτητάς του. Αλλά, ρε παιδί μου, θα ήθελα πολύ να δω τον Deadpool και τον Spidey. Αυτή είναι μια ταινία που θα ήθελα πολύ να κάνω. Νιώθω ότι ο Tom Holland θα έκανε κύκλους γύρω από όλους τους άλλους".

Μήπως σε ένα υποθετικό Deadpool 4 θα μπορούσαμε να δούμε μαζί τους Wade Wilson και Peter Parker;

Πριν από μερικές μέρες δημοσίευμα του Deadline αποκάλυψε ότι οι εισπράξεις του Deadpool 3 θα πιάσουν τα ύψη των Avengers ταινιών και του "Spider-Man: No Way Home" θυμίζοντας την χρυσή εποχή του MCU στο box office. Λέγεται ότι μόνο στις ΗΠΑ οι εισπράξεις των πρώτων ημερών θα αγγίξουν τα $240 εκατομμύρια δολάρια -μιας εκτίμηση που ίσως και να είναι συντηρητική δεδομένου των προπωλήσεων αλλά και του γεγονότος ότι θα κάνει πρεμιέρα παράλληλα στην Κίνα, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου. 

Ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου του 2024.