Μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου του 2022 έρχεται στο Netflix

Θα καταφθάσει σύντομα λέει η υπηρεσία
17 Ιουνίου 2024 16:46
Μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου του 2022 έρχεται στο Netflix

Μία ταινία τρόμου που ήταν «η έκπληξη» στους fans του εν λόγω είδους το 2022 πρόκειται να παίζει πολύ σύντομα στο Netflix. Ο λόγος γίνεται για το Barbarian (Βάρβαρος), το οποίο έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και στο Disney Plus, αν και τώρα έχει αφαιρεθεί από τη λίστα του.

Η ταινία είχε σημειώσει μια σχετικά καλή πορεία στο box office με έσοδα που ξεπέρασαν τα 45 εκατομμύρια δολάρια, ενώ είχε budget περίπου τα 4 εκατ. δολάρια. Έτσι, το Netflix ανακοίνωσε τώρα μέσα από την κατηγορία του “New & Popular” ότι «πολύ σύντομα» η ταινία του Zach Cregger (σενάριο και σκηνοθεσία) θα παίζει στην πλατφόρμα του.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Μια νεαρή γυναίκα ταξιδεύει στο Ντιτρόιτ για συνέντευξη εργασίας έχοντας κλείσει σπίτι μέσω Airbnb, αλλά όταν φτάνει αργά το βράδυ, ανακαλύπτει ότι το σπίτι είναι διπλοκρατημένο, καθώς ένας νεαρός άντρας διαμένει ήδη εκεί. Διστακτικά, αποφασίζει να διανυκτερεύσει κι αυτή εκεί. Σύντομα, όμως, μυστηριώδεις θόρυβοι την οδηγούν σε άλλα μέρη του σπιτιού, όπου τρομακτικές αποκαλύψεις αποδεικνύουν ότι έχει πολλά περισσότερα να φοβάται από τον απρόσμενο συνενοικιαστή.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι εξής ηθοποιοί: Georgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler και Jaymes Butler. Αξίζει να αναφερθεί πως είναι μία παραγωγή πολλών γνωστών ονομάτων, όπως είναι ο Roy Lee των The Ring, It και The Grudge. Επίσης στην παραγωγή βρίσκονται και οι Arnon Milchan, Raphael Margules, J.D. Lifshitz, Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Danny Chan, Alex Lebovici και Bill Skarsgård.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ταινία, μέσα από το αναλυτικό review μας, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Αντώνης Παυλίδης.

Το Barbarian έφτασε στους κινηματογράφους στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022 και πλέον αναμένεται σύντομα και στο Netflix. Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το Barbarian μέσα από το επίσημο trailer που θα βρείτε παρακάτω.