Η Paramount ξεκίνησε τα teasers για το Smile 2 με τον πιο παράξενο τρόπο

Δείτε βίντεο από τον κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας
14 Ιουνίου 2024 09:22
Η Paramount ξεκίνησε τα teasers για το Smile 2 με τον πιο παράξενο τρόπο

Η Paramount Pictures ξεκίνησε τη διαφημιστική καμπάνια του Smile 2 με έναν ιδιαίτερο και παράξενο τρόπο. Η εταιρία δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram του κεντρικού χαρακτήρα της ταινίας, η οποία θα είναι μια τραγουδίστρια που της συμβαίνουν διάφορα παράξενα πράγματα.

Το Smile είχε γίνει αρκετά viral πριν καν κυκλοφορήσει και η Paramount Pictures δεν άργησε να δώσει το πράσινο φως για τη συνέχεια. Μία συνέχεια που μέχρι και σήμερα δεν είχαν αποκαλυφθεί πολλά. Η Paramount Pictures είχε παρουσιάσει στο CinemaCon 2024 ένα μικρό teaser με έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα, αυτόν της Naomi Scott, η οποία υποδύεται μία τραγουδίστρια που είναι πασίγνωστη στο κοινό.

Φαίνεται ότι αυτό το teaser μόλις έγινε διαθέσιμο για όλους, καθώς η εταιρία δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram με μία “επιτυχημένη τραγουδίστρια” που ονομάζεται Skye Riley. Όπως όλα δείχνουν, το μάρκετινγκ για το Smile 2 ξεκινάει και επίσημα, καθώς αυτός ο λογαριασμός “ποστάρει” ορισμένα teasers που αφήνουν μηνύματα.

Επίσης, η Skye Riley αναφέρει σε ένα από τα teasers της ότι στις 18 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το νέο κομμάτι της με τίτλο “Blood on White Satin” και πολλοί πιστεύουν ότι εκείνη την ημέρα θα δούμε το πρώτο actual teaser του sequel.

Παρακολουθήστε το πρώτο teaser του Smile 2 παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skye Riley Nation (@skyerileynation)

Εκτός από την Naomi Scott που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Smile 2, η νέα ταινία της Paramount Pictures θα έχει και τον Lukas Gage (You), αλλά και τους Kyle Gallner (Smile), Rosemarie DeWitt (The Staircase), Dylan Gelula (Dream Scenario), Raúl Castillo (Army of the Dead) και Miles Gutierrez-Riley (The Wilds).

Το Smile 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 18 Οκτωβρίου.