Πασίγνωστο όνομα ακούγεται για την ταινία των Peaky Blinders πλάι στον Cillian Murphy

Οι φήμες ψιθυρίζουν το όνομα της Rebecca Ferguson του Dune Part 2
13 Ιουνίου 2024 20:51
Πασίγνωστο όνομα ακούγεται για την ταινία των Peaky Blinders πλάι στον Cillian Murphy

H ταινία των Peaky Blinders είναι κάτι που οι fans ήθελαν εδώ και πολύ καιρό καθώς όχι μόνο θα ανεβάσει σε πραγματικά κινηματογραφικά ύψη την παραγωγή αλλά και θα ολοκληρώσει την ιστορία του Thommy Shelby, την οποία αφήσαμε σχεδόν στη μέση στο φινάλε της 6ης σεζόν. Ένα πολύ γνωστό όνομα όμως ακούγεται ότι θα παίξει πλάι στον Cillian Murphy, ο οποίος θα επιστρέψει φυσικά ως Tommy Shelby, μετά την ερμηνεία στο "Oppenheimer" που του χάρισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου. 

Τώρα, o γνωστός ρεπόρτερ Jeff Sneider αποκάλυψε μέσα από το podcast The InSneider ότι αυτό το όνομα είναι της Rebecca Ferguson, η οποία λέγεται ότι θα συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία Peaky Blinders, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται τι ρόλος θα είναι αυτός. Η πρωταγωνίστρια των Dune ταινιών έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε αντίξοες συνθήκες (βλ. Mission Impossible: Rogue Nation - Dead Reckoning) και να συγκινήσει (βλ. Dune Part 2) με το υποκριτικό της εύρος. Επίσης, το γεγονός ότι είναι ένα λατρεμένο πρόσωπο στο Χόλιγουντ και το κοινό θα ανεβάσει στο έπακρο τις μετοχές της ταινίας, αλλά και του Netflix για αυτό το project. Προς το παρόν όμως πρόκειται για φήμες που μένει να επιβεβαιωθούν ή όχι. 

Το σίγουρο είναι πως θα δούμε την ταινία των Peaky Blinders μέσα από το Netflix, καθώς αυτό θα χρηματοδοτήσει και θα προωθήσει το project, μιας και τα γυρίσματά του θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Film (@netflixfilm)

 

Ο Knight μιλώντας για το τι θέλει να κάνει με το κινηματογραφικό ντεμπούτο των Peaky Blinders είπε: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα γίνει η ταινία. Θα είναι ένα εκρηκτικό κεφάλαιο στην ιστορία των Peaky Blinders. Χωρίς φραγμούς. Οι Peaky Blinders σε ολοκληρωτικό πόλεμο."

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε ποιοι άλλοι ηθοποιοί ακούγονται για το cast αλλά υπάρχει περίπτωση να δείτε αρκετά γνωστά πρόσωπα που λατρέψατε στη σειρά. Επίσης, ο Knight αποκάλυψε πρόσφατα το "νέο σπίτι" των Peaky Blinders εκεί όπου θα γυριστεί η ταινία. Πρόκειται για ένα νέο, τεράστιο και υπερσύγχρονο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό στούντιο στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Το Digbeth Loc, όπως θα ονομάζεται το στούντιο, ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Knight και αναμένεται να προσφέρει περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία.

H ταινία των Peaky Blinders δεν είναι το μόνο project που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη, καθώς πρόσφατα έγινε γνωστό, ότι το Netflix ετοιμάζει όχι μία, αλλά δύο νέες σειρές σε αυτό το σύμπαν.