ΦΗΜΗ: Το Blade της Marvel περνάει από μία “κόλαση”

Η Marvel ψάχνει νέο σεναριογράφο;
26 Μαΐου 2024 10:07
ΦΗΜΗ: Το Blade της Marvel περνάει από μία “κόλαση”

Ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα projects των τελευταίων ετών για την Marvel είναι χωρίς αμφιβολία το Blade με τον Mahershala Ali. Τον Νοέμβριο του 2023 είχαμε μάθει ότι ο πρωταγωνιστής ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το project επειδή υπήρχαν διαφορές στο σενάριο, με την Disney να ακυρώνει λίγο μετά την προγραμματισμένη πρεμιέρα της ταινίας.

Επίσης, είχε ακουστεί ότι το σενάριο του νέου Blade γράφεται ξανά και σύμφωνα με νέες φήμες, η “κόλαση” της ταινίας συνεχίζεται.

Τα τελευταία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για το Blade των Marvel Studios λένε ότι η ταινία περνάει πάλι από τη φάση του σεναρίου. Το στούντιο ψάχνει έναν νέο σεναριογράφο για να γράψει από την αρχή ολόκληρο το σενάριο, αν και αυτή τη στιγμή έχουν βρει στην Marvel την ιστορία που θέλουν να πουν.

Για την ιστορία, η Marvel είχε πετάξει στο καλάθι των αχρήστων το πρώτο σενάριο του Blade που είχε στα χέρια της και είχε επιλέξει αργότερα τον Michael Green του Logan για να το γράψει από την αρχή. Ωστόσο, αν ισχύουν όλες οι νέες φήμες, φαίνεται ότι ούτε αυτό το σενάριο ήταν αντάξιο των προσδοκιών της.

Τον νέο Blade του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel θα τον υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ, Mahershala Ali. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Yann Demange (Lovecraft Country). Ο σκηνοθέτης είχε μιλήσει στο παρελθόν λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το Blade θα είναι η δεύτερη R-rated (κατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU.

"Στο Blade θα περάσουμε τόσο καλά επειδή ο Mahershala είναι ένας πολυεπίπεδος ηθοποιός. Είμαι κατενθουσιασμένος που θα παρουσιάσω το πόσο αμείλικτος και σκληρός είναι ο Blade, στοιχεία που του δίνουν αυτή τη δυνατότητα να περπατάει πάνω στη Γη με αυτή την άνεση. Τον λατρεύω για αυτά τα στοιχεία. Έχει μια αξιοπρέπεια και ακεραιότητα, αλλά υπάρχει μια αγριότητα που συνήθως κρατάει κάτω από την επιφάνεια. Θέλω να το εξαπολύσω αυτό και να το βάλω στην οθόνη" είπε χαρακτηριστικά ο Demange.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Blade αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 7 Νοεμβρίου του 2025 και είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2019.