Joker: Folie à Deux - Η Lady Gaga μιλάει για πρώτη φορά για την δική της Harley Quinn (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι ξεχωριστή, είναι δική μου»
25 Μαΐου 2024 15:41
Joker: Folie à Deux - Η Lady Gaga μιλάει για πρώτη φορά για την δική της Harley Quinn (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Οκτώβριο και να ακολουθήσει το δρόμο της επιτυχίας που χάραξε το πρώτο Joker του Todd Phillips με τον Joaquin Phoenix. Τώρα, η Lady Gaga έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Access Hollywood και μίλησε για πρώτη φορά για το ρόλο της στην ταινία.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Lady Gaga θα υποδύεται την Harley Quinn στο Joker 2, το οποίο εκτός του ότι θα συνεχίσει την ιστορία, θα έχει μουσικές, χορούς και εξαιρετική ηθοποιία (όπως αναφέρει η ίδια).

Ακολουθούν οι δηλώσεις της Gaga για την δική της Quinn:

Η δική μου εκδοχή της Harley Quinn είναι ξεχωριστή και "δική μου" και είναι πολύ αυθεντική γι’ αυτήν την ταινία και γι’ αυτούς τους χαρακτήρες. Δε θέλω να πω κάτι άλλο για την ταινία μας. Νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να την απολαύσει στον κινηματογράφο. Αυτή η ταινία έχει μουσική, έχει χορό και καταπληκτικές ερμηνείες. Μου αρέσει να δουλεύω με τον Joaquin Phoenix, αλλά και με τον Todd Phillips.

Αυτό που θα πω είναι ότι δεν έχω ξανά κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, όποτε όλα είναι εντελώς καινούργια για εμένα και διασκεδαστικά.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ξανά ο Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Στο cast θα βρίσκονται και οι Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2), Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin, Mr. Mercedes), Catherine Keener (The Adam Project, Get Out), Harry Lawtey (The Pale Blue Eye, Industry) και Jacob Lofland (Justified, Maze Runner: The Death Cure).

Το Joker: Folie à Deux θα παίξει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.