Η μυστηριώδης νέα ταινία του Steven Spielberg έχει ημερομηνία πρεμιέρας

Δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για το νέο πόνημα του σκηνοθέτη
24 Μαΐου 2024 09:15
Η μυστηριώδης νέα ταινία του Steven Spielberg έχει ημερομηνία πρεμιέρας

Στις αρχές της χρονιάς είχε γίνει γνωστό ότι ο θρυλικός σκηνοθέτης, Steven Spielberg, θα συνεργαστεί για ακόμη μία φορά με τον David Koepp (Jurassic Park) σε μία “UFO” πρωτότυπη ταινία. Πρόκειται για ένα προσωπικό project του σκηνοθέτη που όμως δε γνωρίζουμε απολύτως τίποτα με ένα μυστηριώδες «σύννεφο» να το σκεπάζει.

Ωστόσο, τη διανομή θα αναλάβει η Universal Pictures, η οποία αποκάλυψε τώρα πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η ταινία. Η εταιρία θα φέρει την ατιτλοφόρητη “original event” ταινία του Spielberg στις 15 Μαΐου του 2026. Ο Koepp έχει γράψει το σενάριο και ο Spielberg κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Universal Pictures, κατά πάσα πιθανότητα αυτή η ταινία θα είναι το “UFO project” που είχε αποκαλυφθεί πριν μήνες. Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο σεναριογράφος δεν είναι το μόνο έργο που θα γράψει, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει να γράψει το σενάριο της επόμενης Jurassic World ταινίας.

Αν όντως μιλάμε για ένα έργο με εξωγήινους, τότε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Spielberg έχει ξανά ασχοληθεί παλιότερα με αυτό το concept και πολύ επιτυχημένα μάλιστα. Δύο από τις καλύτερες ταινίες του είναι άλλωστε το E.T. που είδαμε το 1982, αλλά και το Close Encounters of the Third Kind που κατέφθασε το 1977.

Τέλος, η εταιρία παραγωγής του Spielberg με το όνομα Amblin Entertainment βρισκόταν πέρυσι στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για το Netflix με τον τίτλο “Encounters”, το οποίο εξερευνούσε αληθινές ιστορίες όταν άνθρωποι έρχονταν σε επαφή με διάφορα απόκοσμα φαινόμενα.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.