Deadpool & Wolverine: O Ryan Reynolds ετοιμάζεται να “κάνει εχθρούς στην Disney“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το μήνυμα του πρωταγωνιστή της ταινίας ενόψει της πρεμιέρας του Deadpool 3
22 Μαΐου 2024 18:02
Deadpool & Wolverine: O Ryan Reynolds ετοιμάζεται να “κάνει εχθρούς στην Disney“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καμπάνια του Deadpool & Wolverine ή αλλιώς Deadpool 3, συνεχίζεται κανονικά και εντείνει τους ρυθμούς της με ευφάνταστους τρόπους και κυρίως το βιτριολικό και "meta" χιούμορ που διαθέτει ο Deadpool και η ταιριαστή ερμηνεία του Ryan Reynolds. 

Σε ένα από τα πολλά νέα βίντεο που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά το άνοιγμα των κρατήσεων εισιτηρίων για το Deadpool & Wolverine, ο Ryan Reynolds έβαλε την κοκκινόμαυρη στολή για να μεταφέρει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους fans της Marvel αλλά κυρίως στο κινηματογραφικό κοινό. Από αυτό το βίντεο γεμάτο "disclaimers" δεν έλειψαν κοφτερές ατάκες που θέλουν να πειράξουν τους ακραίους σινεφίλ και τις απόψεις τους με τον Wade Wilson να λέει "Η ταινία είναι εξίσου ρηχή όσο το sequel του Battlefield Earth".

"Αράξτε, αφήστε μας να σας μειώσουμε το IQ και να αυξήσουμε τους χτύπους της καρδιάς σας όσο θα ταξιδεύουμε σε μια ονειρεμένη χώρα, ένα μέρος όπου ενήλικες άνδρες και γυναίκες κυκλοφορούν με κολάν, και κάντε σαν να μην πρόκειται για μια τεράστια πολιτισμική έκκληση για βοήθεια. Αυτό είναι κινηματογράφος" λέει ο Reynolds στο μήνυμά του, ρίχνοντας και μια μπηχτή στον Μάρτιν Σκορσέζε και τους επικριτές της Marvel. 

Δείτε το disclaimer βίντεο του Deadpool & Wolverine

Παράλληλα άνοιξαν οι προαγορές για τα εισιτήρια κι ας απέχουμε δύο μήνες από την πρεμιέρα της ταινίας για αυτό και κυκλοφόρησε όλο αυτό το υλικό. Στο πρώτο βίντεο είναι πρακτικά ένα νέο trailer του Deadpool & Wolverine με νέες σκηνές και το δεύτερο ένα σκετσάκι με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman, όπου ο δεύτερος του πηγαίνει δώρο δύο εισιτήρια για να πάνε να τη δουν μαζί. 

Πρόσφατα ο Ρέινολντς είχε κάνει μια σημαντική υπόσχεση για το Deadpool & Wolverine λέγοντας: "Θα είναι η πιο Deadpool ταινία στην ιστορία του Deadpool. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει σούπερ ακραία βία, θα είναι τίγκα στα μπινελίκια και τις βρισιές, με όλα τα είδη "meta" χιούμορ και τρέλας". Παρακάτω θα βρείτε τη νέα αφίσα αλλά και ένα φρέσκο στιγμιότυπό της με τους Deadpool και Wolverine να κοιτάνε κάτι σοκαρισμένοι.

Κυκλοφορούν κιόλας νέες φήμες σχετικά με τα reshoots που γίνονται αυτόν τον καιρό για το Deadpool 3 και τα πιθανά cameos που προστίθενται. 

Ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Ιουλίου του 2024.