O Dwayne “The Rock“ Johnson όπως δεν τον έχετε ξαναδεί για τις ανάγκες της νέας ταινίας της Α24

Πραγματικά αγνώριστος χάρις τη “μεταμόρφωσή“ του στην ταινία της Α24 και
21 Μαΐου 2024 19:50
O Dwayne “The Rock“ Johnson όπως δεν τον έχετε ξαναδεί για τις ανάγκες της νέας ταινίας της Α24

Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά τη συνεργασία μεταξύ Dwayne "The Rock" Johnson και Α24 για μια βιογραφική δραματική ταινία, μείναμε το ίδιο έκπληκτοι με όλους εσάς. Και τώρα το γνωστό ανεξάρτητο στούντιο παραγωγής δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία από την ταινία με τίτλο "The Smashing Machine" και αποκαλύπτει έναν "The Rock" όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί -χωρίς καμία υπερβολή

Το ότι είναι πράγματι αγνώριστος οφείλεται στο γεγονός της μεταμόρφωσης του παλαιστή του WWE και χολιγουντιανού ηθοποιού στον θρυλικό μαχητή των ΜΜΑ, Mark Kerr, καθώς βλέπουμε τον Dwayne Johnson για πρώτη φορά με...πλούσιο μαλλί. Την ταινία The Smashing Machine υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Benny Safdie (των αδερφών Safdie που μας έφερε το "Uncut Gems") στο πρώτο του solo εγχείρημα πίσω από τις κάμερες. Μαζί με τον Johnson θα παίζει και η οσκαρική Emily Blunt στο ρόλο της συζύγου του Kerr, ονόματι Dawn Staples, αποτελώντας τη δεύτερη συνεργασία τους σε ταινία, μετά το "Jungle Cruise" της Disney. 

Ο Mark Kerr ήταν μια αμφιλεγόμενη αλλά και θρυλική φιγούρα αθλητή στον χώρο των μεικτών πολεμικών τεχνών, καθώς πέραν του ότι κατάφερε να γίνει δύο φορές UFC Heavyweight Champion, Heavyweight Champion στο Pride FC, και NCAA National Wrestling Champion, πάλευε για χρόνια με τους εθισμούς και τους δαίμονές του. 

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το The Smashing Machine 

Aυτός θα είναι αναμφίβολα ο πιο σοβαρός, δραματικός και απαιτητικός ρόλος από υποκριτικής άποψης που έχει αναλάβει ο The Rock στην καριέρα του, σε μια ταινία που πιθανότατα να έχει έντονα vibes από τo "The Wrestler" του Darren Aronofsky με τον Mickey Rourke. Μιλώντας στο Variety είχε δηλώσει πως έχει φτάσει σε ένα σημείο στην καριέρα του που θέλει να πιέσει τον εαυτό του, όπως δεν το έχει ξανακάνει: 

"Ο Μπένι θέλει να δημιουργεί και να συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια όσον αφορά τις ιστορίες που είναι ωμές και αληθινές, τους χαρακτήρες που είναι αυθεντικοί και μερικές φορές άβολοι και εντυπωσιακοί. Είμαι σε ένα σημείο της καριέρας μου όπου θέλω να πιέσω τον εαυτό μου με τρόπους που δεν τον έχω ξαναπιέσει στο παρελθόν. Είμαι σε ένα σημείο της καριέρας μου όπου θέλω να κάνω ταινίες που έχουν σημασία, που εξερευνούν την ανθρώπινη φύση και εξετάζουν τον αγώνα και τον πόνο".

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι τα γυρίσματα του The Smashing Machine έχουν ξεκινήσει ήδη. Εδώ και πάρα πολύ καιρό προπονείται εντατικά σε ΜΜΑ τεχνικές με κορυφαίους προπονητές αλλά και με τον ίδιο τον Mark Kerr, ο οποίος του έδωσε τις ευλογίες να μεταφέρει την ιστορία του στη μεγάλη οθόνη. 

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις του The Rock και τις σκληρές προπονήσεις που κάνει για να μεταμορφωθεί σε ΜΜΑ μαχητής, έχοντας φυσικά έντονο wrestling παρελθόν. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock) 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)