Το Venom: The Last Dance θα είναι το τελευταίο Venom

Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε τον Tom Hardy ως Venom
20 Μαΐου 2024 11:49
Το Venom: The Last Dance θα είναι το τελευταίο Venom

Όπως όλα δείχνουν, το Venom: The Last Dance θα είναι και η τελευταία ταινία Venom, τουλάχιστον με τον Tom Hardy και το σύμπαν της Sony Pictures (Sony’s Spider-Man Universe).

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Sony Motion Pictures Group, Tom Rothman, έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Deadline και αποκάλυψε ότι το Venom 3 θα είναι το τελευταίο, αλλά και το καλύτερο της σειράς. Η Sony φαίνεται ότι ποντάρει πολλά πάνω στην επερχόμενη ταινία του Tom Hardy και αυτό φαίνεται καθώς αναφέρει ότι πρόκειται για ένα τεράστιο γεγονός για το σύμπαν της.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Tom Rothman:

Το τρίτο και τελευταίο Venom θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Το τελευταίο project του Spider-Verse των Phil Lord και Chris Miller θα είναι ένα σημαντικό γεγονός, όπως και η επόμενη ταινία Spider-Man του Tom Holland.

Η Kelly Marcel έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του Venom 3 -παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Andy Serkis, όντας η σεναριογράφος των προηγούμενων δύο ταινιών. Μάλιστα, υπογράφει το σενάριο του "The Last Dance" σε συνεργασία με τον Tom Hardy.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τώρα για την ταινία, θα συμμετέχει ο Chiwetel Ejiofor σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο -αν και έχει υποδυθεί τον Baron Mordo στο Doctor Strange. Επίσης, η Juno Temple (Ted Lasso) αποτελεί ένα ακόμη νέο πρόσωπο που επίσης δε γνωρίζουμε τι ρόλο θα παίξει. Γενικότερα, το σενάριο της ταινίας κρατείται από την Sony Pictures και τη Marvel Studios ως επτασφράγιστο μυστικό, αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι θα εμφανιστεί ο Spider-Man του Tom Holland, μιας και η post-credits σκηνή του "No Way Home" σύνδεσε τις δύο οντότητες.

Ο επίσημος τίτλος του Venom 3 είναι λιγάκι παράξενος

Tο Venom 2: Let There Be Carnage είχε αποφέρει περί τα $506.9 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως το 2021, ενώ συνολικά οι δύο ταινίες έχουν συγκομιδή ύψους $1.3 δις στο box office.

Το Venom: The Last Dance θα παίξει στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου.