Ημερομηνίες για τα Five Nights at Freddy's 2, The Black Phone 2 και M3GAN 2

Ανακοινώθηκαν από την Blumhouse Productions
17 Μαΐου 2024 13:41
Ημερομηνίες για τα Five Nights at Freddy's 2, The Black Phone 2 και M3GAN 2

Η Blumhouse Productions έδωσε στη δημοσιότητα τις νέες ημερομηνίες για τις πιο σημαντικές ταινίες της που θα παίξουν μελλοντικά στους κινηματογράφους.

Σε συνεργασία με την Universal Pictures, η Blumhouse φαίνεται ότι έχει μια μεγάλη γκάμα ταινιών για το 2025. Αναλυτικότερα, το sequel του M3GAN, το οποίο δεν έχει ακόμη επίσημη ονομασία θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου του 2025 αντί για τις 16 Μαΐου εκείνης της χρονιάς όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Το The Black Phone 2 ήταν να καταφθάσει στις 27 Ιουνίου του 2025, αλλά τελικά θα λάβει μια μεγάλη καθυστέρηση και πλέον αναμένεται να παίξει στις αίθουσες στις 17 Οκτωβρίου του 2025. Το Five Nights at Freddy’s 2 θα γίνει διαθέσιμο τελικά στις 5 Δεκεμβρίου του 2025.

Ημερομηνία απέκτησαν και τα The Woman in the Yard και Drop, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαρτίου του 2025 και το δεύτερο στις 11 Απριλίου.

Το Five Nights at Freddy’s 2 είναι ίσως η σημαντικότερη κυκλοφορία της Blumhouse για το 2025, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η πρώτη ταινία. Προς το παρόν, αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που γνωρίζουμε για το sequel και δεν είναι γνωστό εάν θα επιστρέψει κάποιος ηθοποιός από την πρώτη ταινία, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι fans είναι πλέον χαρούμενοι με το άκουσμα αυτής της είδησης.

Το Five Nights at Freddy’s 2 είναι επιτέλους και επίσημο

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα animatronic πλάσματα του "Five Nights at Freddys" και τα ειδικά εφέ ανέλαβε το Jim Henson Studio που ειδικεύεται στον τομέα αυτόν. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει η Emma Tammi, ενώ έπαιζαν μεταξύ άλλων οι Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Elizabeth Lail και Mary Stuart Masterson.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.