ΕΠΙΣΗΜΟ: Μάθαμε πότε βγαίνει η νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Ο δημιουργός της θρυλικής τριλογίας θα επιβλέπει το project με τους συνεργάτες του
09 Μαΐου 2024 16:12
ΕΠΙΣΗΜΟ: Μάθαμε πότε βγαίνει η νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Warner Bros. ετοιμάζει νέο περιεχόμενο από το θρυλικό και επιτυχημένο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (The Lord of the Rings). Οι υπογραφές είχαν πέσει από τις αρχές του 2023 και μόλις έγιναν γνωστές ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πρώτη μεγάλη live-action ταινία της εταιρίας.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Variety, η Warner Bros. θα κυκλοφορήσει την πρώτη live-action ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μέσα στο 2026! Η ταινία αυτή θα ονομάζεται “The Hunt for Gollum”.  Μάλιστα, ο δημιουργός της πρώτης τριλογίας, Peter Jackson, μαζί με τους Fran Walsh και Philippa Boyens θα επιβλέπουν το project και θα βρίσκονται κανονικά στην παραγωγή.

Ο Andy Serkis, ο ηθοποιός που έπαιξε τον Gollum στην πρώτη τριλογία, θα επιστρέψει και πάλι στο ρόλο του, ενώ θα κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο ότι ο Jack και οι επί χρόνια συνεργάτες του «θα συμμετέχουν σε κάθε βήμα της νέας ταινίας» και αυτά τα δήλωσε πριν από λίγο ο David Zaslav, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Bros. Discovery.

Η ταινία βρίσκεται επί του παρόντος στα αρχικά στάδια ανάπτυξης του σεναρίου και θα «εξερευνήσει ιστορίες από τον κόσμο του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν που δεν έχουν ακόμη ειπωθεί», είπε ο Zaslav.

Το The Lord of the Rings είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και σεβαστά franchises στην ιστορία του κινηματογράφου και αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις μας.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε τα σχέδιά της τον Φεβρουάριο του 2023 και είχε πει μεταξύ άλλων ότι δε θα ετοιμάσει μόνο μία ταινία, αλλά πολλές, που θα βασίζονται φυσικά στα επιτυχημένα βιβλία του Τόλκιν. Η πρώτη ταινία, λοιπόν, αναμένεται με το όνομα The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum να παίξει στους κινηματογράφους το 2026 και αυτό σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες ίσως μάθουμε και το cast!