Γεγονός η ταινία του Sylvester Stallone για το δραματικό ταξίδι που χρειάστηκε για να γίνει ο Rocky

Η ονομασία της ταινίας θα είναι I Play Rocky
08 Μαΐου 2024 13:59
Γεγονός η ταινία του Sylvester Stallone για το δραματικό ταξίδι που χρειάστηκε για να γίνει ο Rocky

Ο σκηνοθέτης του οσκαρικού Green Book, Peter Farrelly, υπέγραψε για να αναλάβει τα ηνία του I Play Rocky, μιας νέας ταινίας που θα σας παρουσιάσει το δραματικό ταξίδι που χρειάστηκε να κάνει ο Sylvester Stallone για να φτιάξει το Rocky το 1976.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θέλει να εμβαθύνει στη ζωή του πασίγνωστου σταρ όταν σε νεαρή ηλικία προετοιμάστηκε και ανέλαβε να παίξει σε μία από τις καλύτερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου, το Rocky.

To I Play Rocky υπόσχεται να σας μεταφέρει τα γεγονότα του Stallone πριν γίνει ο «ήρωας» στις ταινίες δράσης, όταν ακόμα πάλευε και αγωνιζόταν για να βρει τη θέση του στο Χόλιγουντ τη δεκαετία των ‘70s.

Για την ιστορία, ο Stallone έγραψε το σενάριο για το Rocky, αλλά δεν ήθελε να το πουλήσει σε καμία εταιρία παραγωγής, εκτός κι αν ήταν εκείνος ο πρωταγωνιστής. Έτσι, είχε απορρίψει πάρα πολλές προσφορές εκείνη την εποχή, με αποτέλεσμα όταν τελικά ετοιμάστηκε, να γίνει η εμπορικότερη ταινία του 1976, αλλά και η ταινία που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ για Καλύτερης Ταινίας.

Τη σκηνοθεσία, λοιπόν, θα αναλάβει ο Farrelly, ο οποίος θα είναι και παραγωγός με τον Toby Emmerich, αλλά και τον Christian Baha. Ο Peter Gamble (Office Uprising) θα γράψει το σενάριο, με την FilmNation Entertainment να ψάχνει αυτή τη στιγμή το κατάλληλο cast.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν ο ίδιος ο Rocky aka Sylvester Stallone θα έχει κάποιο ρόλο στην ταινία για τη ζωή του, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.