Τρελές Σφαίρες: Η Pamela Anderson θα παίξει στο remake πλάι στον Liam Neeson

Θα το δείτε το επόμενο καλοκαίρι
16 Απριλίου 2024 23:50
Τρελές Σφαίρες: Η Pamela Anderson θα παίξει στο remake πλάι στον Liam Neeson

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ετοιμάζεται το remake του The Naked Gun (Τρελές Σφαίρες) που θα έχει πρωταγωνιστή τον Liam Neeson (Taken). Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο δημοσίευμα που αφορά το cast της ταινίας, η οποία ταινία φαίνεται ότι θα έχει ένα ακόμη icon από τα ‘90s.

Ο λόγος γίνεται για την Pamela Anderson (Πάμελα Άντερσον) την πρωταγωνίστρια του θρυλικού Baywatch, η οποία υπέγραψε για να βρίσκεται πλάι στον Neeson για τις νέες Τρελές Σφαίρες που θα φέρει στους κινηματογράφους η Paramount Pictures.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε το ρόλο της Anderson, αλλά περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν όσο πλησιάζουμε προς την πρεμιέρα της ταινίας. Αν και δε θα πρέπει να την περιμένετε μέσα στη χρονιά, καθώς η Paramount έχει κλειδώσει ήδη την ημερομηνία και θα καταφθάσει το καλοκαίρι του 2025.

Το νέο The Naked Gun θα είναι σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Akiva Schaffer, ο οποίος γράφει και το σενάριο μαζί με τους Dan Gregor και Doug Man.

Το αρχικό The Naked Gun κυκλοφόρησε το 1988 και είχε πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Leslie Nielson, ο οποίος υποδυόταν τον Frank Drebin στην προσπάθειά του να αποκαλύψει τον ένοχο πίσω από τη δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λος Άντζελες. Αργότερα ήρθαν και άλλες ταινίες πάνω σε αυτό το franchise, αλλά και μία τηλεοπτική εκπομπή.

Το The Naked Gun (Τρελές Σφαίρες) θα παίξει στους κινηματογράφους στις 18 Ιουλίου του 2025. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: