Το Netflix μπαίνει στο Cosmote TV!

Νέα συμφωνία που αφορά και την Ελλάδα
12 Μαρτίου 2024 17:09
Το Netflix μπαίνει στο Cosmote TV!

Σε μία επέκταση της συμφωνίας τους που αφορά την Ευρώπη και φυσικά και την Ελλάδα προχώρησε η Deutsche Telekom και το Netflix. Σε σχετική ανακοίνωση της πρώτης, διάφορες θυγατρικές εταιρίες, όπως είναι και η Cosmote, θα φέρουν περιεχόμενο από την δημοφιλέστερη streaming υπηρεσία του κόσμου σε διάφορες άλλες υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι η χθεσινή ανακοίνωση της Deutsche Telekom αναφέρει ότι η συνεργασία της με το Netflix ξεκινά με την Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar Telekom στην Ουγγαρία. Τονίζεται όμως πως κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, θα επωφεληθούν από αυτήν οι πελάτες όλων των θυγατρικών του Ομίλου στην Ευρώπη (δηλαδή και ο ΟΤΕ). Όσον αφορά τη χώρα μας, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο ΟΤΕ ανήκει στον όμιλο της Deutsche Telekom και έτσι ακούγεται ότι από το φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο θα βλέπετε Netflix μέσα από το Cosmote TV. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έρθουν διάφορα συνδυαστικά πακέτα για τους συνδρομητές που θα περιλαμβάνουν πρόσβαση σε Cosmote TV και Netflix μαζί, με τον εκάστοτε χρήστη να μπορεί να πληρώνει ένα πακέτο για δύο διαφορετικές υπηρεσίες, μέσα από τον λογαριασμό του στην Cosmote. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει ένα τέτοιο πακέτο. Πληροφορίες λένε ότι τα νέα πακέτα θα έρθουν αρχικά σε ορισμένους πελάτες και όχι σε όλους.

Ακολουθούν δηλώσεις από την Deutsche Telekom:

Η Deutsche Telekom και το Netflix ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα συνεργασία που θα προσφέρει στους πελάτες της σε πολλές χώρες της Ευρώπης μια βελτιωμένη και απρόσκοπτη εμπειρία ψυχαγωγίας. 

Η συνεργασία βασίζεται στη δέσμευση της Deutsche Telekom να βελτιώνει συνεχώς την ολοκληρωμένη εμπειρία ψηφιακού σπιτιού, παρέχοντας στους πελάτες πρόσβαση στην εξαιρετική γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας του Netflix στο πλαίσιο των προσφορών της.

Πιστή στον ισχυρισμό της “Connecting your world”, η Deutsche Telekom στοχεύει να μεταφέρει τους πελάτες της σε έναν τεράστιο κόσμο περιεχομένου, εμπλουτίζοντας την εμπειρία θέασης και παρέχοντας μια premium υπηρεσία μέσω της καλύτερης συνδεσιμότητας στην κατηγορία της. 

Ξεκινώντας από την Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar Telekom στην Ουγγαρία, οι θυγατρικές της Deutsche Telekom σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προσφέρουν νέους τρόπους ενσωμάτωσης του Netflix – συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών ομαδοποίησης ή ρύθμισης στη διεπαφή της τηλεόρασής τους – δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές για το πώς να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, όλες οι εθνικές εταιρείες του Ομίλου Deutsche Telekom στην Ευρώπη με υπάρχουσα τηλεοπτική προσφορά θα παρουσιάσουν τα οφέλη αυτής της νέας συνεργασίας στους πελάτες τους

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της Deutsche Telekom πατώντας εδώ.

Οι πληροφορίες μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι λιγοστές, αλλά φαίνεται ότι τα νέα πακέτα του Cosmote TV δε θα λάβουν όλοι οι συνδρομητές (μπορεί στην αρχή). Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.