Η ταινία WatchDogs είναι γεγονός και μάθαμε ποια ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί

Την ξέρετε από την ταινία “Talk To Me“
09 Μαρτίου 2024 00:38
Η ταινία WatchDogs είναι γεγονός και μάθαμε ποια ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί

H Ubisoft έχει καταφέρει να μεταφέρει σε σινεμά και τηλεόραση αρκετά από τα franchises της, όπως του Assassin's Creed, αλλά μία διασκευή που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στα σκαριά, είναι αυτή του Watch_Dogs. Μετά από χρόνια ακινησίας τελικά το project φαίνεται να προχωράει κανονικά σε παραγωγή της New Regency, αφού το ρεπορτάζ του Deadline αποκάλυψε ότι η ταινία Watch Dogs έρχεται και μάλιστα έχει τις αποκλειστικές πληροφορίες για την πρωταγωνίστρια της ταινίας. 

Μάλιστα, η ταινία Watch Dogs φαίνεται να μην βασίζεται στον κεντρικό πρωταγωνιστή του πρώτου τίτλου τον Aidan Pierce, καθώς λέγεται ότι η Sophie Wilde θα είναι η σταρ της ταινίας, διότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την παραγωγή γαι την συμμετοχή της. Την Wilde θα την γνωρίζετε από τον ρόλο της στο "Talk To Me", την επιτυχημένη ταινία τρόμου παραγωγής της Α24, αλλά και από την συμμετοχή της στη σειρά "Everything Now" αλλά και το "Boy Swallows Universe" του Netflix.

Μάθαμε επίσης ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γάλλος Mathieu Turi, σε σενάριο της Christie LeBlanc, η οποία υπέγραψε το σενάριο του sci-fi θρίλερ "Oxygen". Για όσους δεν γνωρίζουν ο Turi έχει αναλάβει επίσης την δημιουργία της τηλεοπτικής σειράς του "A Plague Tale". Το Deadline μεταδίδει ότι το WatchDogs θα "διαδραματίζεται εντός του σύμπαντος των παιχνιδιών της Ubisoft". 

Παρόλα αυτά δεν αποκαλύφθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για την πλοκή του WatchDogs. Γενικότερα, τα παιχνίδια λαμβάνουν χώρα σε φανταστικές εκδοχές πραγματικών μεγαλουπόλεων και ακολουθούν ήρωες hackers, οι οποίοι εμπλέκονται σε μια εγκληματική οργάνωση του υποκόσμου. Οι αντίπαλοί τους είναι συνήθως διεφθαρμένες εταιρίες-κολοσσοί και τα αφεντικά τους, μαφιόζοι αλλά και αντίπαλοι χάκερ που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο του ctOS. Αυτό είναι ένα ειδικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης και παρακολούθησης του κόσμου που ενώνεικ κάθε συσκευή και κάθε πόλη μεταξύ της, δημιουργώντας έτσι μια "smart" εκδοχή των ΗΠΑ όπου η ιδιωτικότητα παύει να υφίσταται. 

Να αναφέρουμε ότι η Ubisoft διαθέτει πάρα πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τόσο live-action όσο και animation, όπως την live-action σειρά Assassin's Creed για το Netflix, την live-action ταινία "Tom Clancy's The Division" για το Netflix, αλλά και animated σειρές γαι τα Splinter Cell και Far Cry. Την ίδια ώρα στο Netflix ετοιμάζεται η 2η σεζόν του Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix, το οποίο αποτελεί spinoff του Far Cry 3: Blood Dragon.