Η πρόσφατη ταινία του σκηνοθέτη του Get Out καταφθάνει στο Netflix

Θα μπορείτε να την δείτε από την 1η του Απριλίου
07 Μαρτίου 2024 19:12
Η πρόσφατη ταινία του σκηνοθέτη του Get Out καταφθάνει στο Netflix

Πολύ σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την πιο πρόσφατη ταινία του σκηνοθέτη του Get Out στο Netflix. Αναλυτικότερα, ο Jordan Peele επιστρέφει στην υπηρεσία με το Nope (Ούτε Καν), το οποίο είχε παίξει στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2022.

Αναλυτικότερα, μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, από την οποία μαθαίνουμε το μελλοντικό περιεχόμενο της υπηρεσίας, έγινε γνωστό, ότι το Nope θα παίζει στο Netflix από την 1η του Απριλίου. Το Nope είχε λάβει αρκετά θετικές κριτικές όταν κυκλοφόρησε, ενώ κατάφερε να βγάλει και 171 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα στο παγκόσμιο box office.

Στην ταινία παίζουν οι: Daniel Kaluuya (Get Out), Steven Yeun (Minari, The Walking Dead), Michael Wincott (The Crow), Barbie Ferreira και Brandon Perea.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Ο πρωταγωνιστής του Get Out, ο Daniel Kaluuya και η Keke Palmer είναι ιδιοκτήτες ενός ράντσου, στο οποίο αρχίζουν να αιωρούνται κάποιοι εξωγήινοι. Έτσι σχεδιάζουν να τραβήξουν το πρώτο αυθεντικό πλάνο από UFO σε όλο τον κόσμο και να κερδίσουν πολλά χρήματα. Ωστόσο, τα σχέδιά τους θα πραγματοποιηθούν μπροστά σε αυτούς τους απόκοσμους επισκέπτες;

Η περίληψη του Nope αναφέρει τα εξής:

Το «Ούτε Καν» διαδραματίζεται λίγο έξω από το Λος Άντζελες, στην κοιλάδα Santa Clarita Valley της Νότιας Καλιφόρνια, όπου τα αδέλφια OJ και Emerald έχουν κληρονομήσει ένα ράντσο αλόγων από τον πατέρα τους. Τα αδέλφια συνεχίζουν τη σκυτάλη της τέχνης του πατέρα τους ως εκπαιδευτές ζώων για γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών και τηλεόρασης. Δίπλα στο ράντσο βρίσκεται ένα πάρκο και ζωολογικός κήπος με διαχειριστή, ένα πρώην παιδί-θαύμα, που κουβαλάει τα δικά του παιδικά τραύματα. Ο OJ και η Emerald αρχίζουν να παρατηρούν ανεξήγητα φαινόμενα στο ράντσο τους, τα οποία τους οδηγούν σε απίστευτες ανακαλύψεις που έρχονται από ψηλά. Θα αποπειραθούν λοιπόν να αποτυπώσουν τα μυστήρια στην κάμερα. Τα πράγματα κλιμακώνονται, καθώς τα αδέλφια επιστρατεύουν την εξειδικευμένη βοήθεια του υπαλλήλου ενός καταστήματος ηλεκτρονικών και ενός βετεράνου κινηματογραφιστή. Καθώς οι προσπάθειές τους περνούν ένα σημείο χωρίς επιστροφή, οι ήρωές μας παρασύρονται στο μάτι μιας ανεπανόρθωτης καταιγίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτο θέαμα κοσμικού τρόμου και μεταφυσικού γουέστερν, με έναν συναισθηματικά πολύπλοκο πυρήνα επιστημονικής φαντασίας.

Το Nope έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2022 και πλέον θα το βλέπετε μέσα από το Netflix την 1η του Απριλίου. Πάρτε μια γεύση από την ταινία μέσα από τον player που ακολουθεί.