Το νέο Ghostbusters υπόσχεται πολλά στο τελικό trailer του

Πλησιάζει η πρεμιέρα του
01 Μαρτίου 2024 13:03
Το νέο Ghostbusters υπόσχεται πολλά στο τελικό trailer του

Η Sony Pictures έχει έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι της για τον Μάρτιο, αφού σε λίγες ημέρες θα καταφθάσει το sequel του Ghostbusters: Afterlife. Με τίτλο Ghostbusters: Frozen Empire, η νέα ταινία του franchise υπόσχεται μία μεγάλη περιπέτεια και φυσικά ορδές από φαντάσματα που έχουν κατακλήσει μια ολόκληρη πόλη. 

Σύσσομο το cast του Afterlife επιστρέφει για το sequel με κεντρικό πρόσωπο φυσικά τον Paul Rudd στο ρόλο του Grooberson, όπου μαζί με τους φίλους του θα πρέπει να γλυτώσουν τον κόσμο από το απόλυτο κακό.

Στο Ghostbusters: Frozen Empire, η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα - το εμβληματικό Firehouse στη Νέα Υόρκη - για να συνεργαστεί με τους αρχικούς Ghostbusters, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα άκρως απόρρητο ερευνητικό εργαστήριο για να πάνε τα καταστροφικά  φαντάσματα στο επόμενο επίπεδο. Αλλά όταν η ανακάλυψη ενός αρχαίου αντικειμένου απελευθερώνει μια νέα κακιά δύναμη, οι νέοι και οι παλιοί Ghostbusters πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν το σπίτι τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή των Παγετώνων. 

Για ακόμη μια φορά θα δείτε και τους Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson και Annie Potts. 

Την παραγωγή της Sony Pictures την έχουν αναλάβει οι Jason Reitman και Jason Blumenfeld, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Gil Kenan των Poltergeist, Monster House και Ghostbusters: Afterlife. Το σενάριο έχουν γράψει οι Reitman και Kenan. 

Το Ghostbusters: Frozen Empire θα παίξει στους κινηματογράφους στις 22 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το τελικό trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.