Poor Things: Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία του Λάνθιμου από το σπίτι σας

Βγήκε για αγορά σε ψηφιακά καταστήματα
28 Φεβρουαρίου 2024 09:05
Poor Things: Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία του Λάνθιμου από το σπίτι σας

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στους κινηματογράφους και με τα έσοδά της να έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια, η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έφτασε και στα ψηφιακά καταστήματα. 

Αναλυτικότερα, το Poor Things κυκλοφορεί από σήμερα σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες που ενοικιάζουν ή πουλούν ταινίες, όπως είναι για παράδειγμα το Apple TV ή άλλες υπηρεσίες. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα καταφθάσει (ή πότε) η ταινία με την Emma Stone σε streaming υπηρεσία και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να την παρακολουθήσετε online.  

Πόσο κοστίζει, όμως, το Poor Things για αγορά; Μέσα από την επίσημη πλατφόρμα της Apple, το πόνημα του Γιώργου Λάνθιμου κοστίζει για αγορά τα 13.99 ευρώ για την 4K έκδοση με Dolby Atmos υποστήριξη και φυσικά ελληνικούς υπότιτλους. 

 

Η περίληψη του Poor Things αναφέρει: 

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία. 

Στο Poor Things εμφανίζονται οι εξής ηθοποιοί: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Suzy Bemba, Kathryn Hunter και Wayne Brett. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Λάνθιμος, αλλά το σενάριο έχει γράψει ο πολύ στενός συνεργάτης του, Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο οσκαρικό, "The Favourite". 

Την άποψή μας και για το πώς ο Λάνθιμος γιορτάζει τη ζωή με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μπορείτε να την μάθετε αν κάνετε κλικ εδώ. 

Το Poor Things έχει ήδη κατακτήσει πολλά βραβεία από εκθέσεις και είναι μεγάλο φαβορί και για τα επερχόμενα Όσκαρ με 11 συνολικές υποψηφιότητες.