Το νέο βίντεο από την ταινία Bob Marley: One Love είναι γεμάτο με reggae μουσική

Στους κινηματογράφους αυτόν τον Φεβρουάριο
26 Ιανουαρίου 2024 19:51
Το νέο βίντεο από την ταινία Bob Marley: One Love είναι γεμάτο με reggae μουσική

Η Paramount κυκλοφόρησε ένα νέο κλιπ-βίντεο από το Bob Marley: One Love, το οποίο ήταν αρχικά να παίξει στους κινηματογράφους μέσα στον Ιανουάριο, αλλά τελευταία στιγμή τα σχέδια άλλαξαν. Η βιογραφική ταινία του θρύλου της reggae θα καταφθάσει τελικά τον επόμενο μήνα και τη σκηνοθετεί ο Reinaldo Marcus Green του οσκαρικού King Richard.

Τον Bob Marley τον υποδύεται ο Kingsley Ben-Adir, τον οποίο ίσως γνωρίζετε μέσα από διάφορους κινηματογραφικούς ρόλους του, όπως από το One Night in Miami και το Secret Invasion.

Η ταινία θα χρονολογήσει το ξεκίνημά του στην γενέτειρά του τη Τζαμάικα μέχρι την άνοδό του ως παγκόσμιο σταρ και εμβληματική φιγούρα της εποχής, αλλά μέχρι και την απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει και από την οποία επέζησε.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Το BOB MARLEY: ONE LOVE γιορτάζει τη ζωή και τη μουσική ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενιές και γενιές με το μήνυμα της αγάπης και της ενότητας. Ανακαλύψτε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την δυνατή ιστορία του Bob που ξεπερνά τις αντιξοότητες και το ταξίδι που κρύβεται πίσω από την επαναστατική μουσική του.

Το σενάριο έγραψαν οι Zach Baylin, Frank E. Flowers και Terence Winter, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο γιος του Bob Marley, ο Ziggy Marley συμμετέχει ως παραγωγός. Παίζουν επίσης οι: James Norton, Michael Gandolfini και Ncuti Gatwa.

Ο Μάρλεϊ πέθανε σε ηλικία 36 ετών στις 11 Μαίου του 1981, εξαιτίας ενός μελανώματος που εξαπλώθηκε στους πνεύμονες και τον εγκέφαλό του.

Το Bob Marley: One Love θα παίξει σε όλα τα σινεμά στις 14 Φεβρουαρίου. Δείτε το νέο κλιπ της ταινίας παρακάτω.