Το trailer της ταινίας του Bob Marley είναι εδώ - O Kingsley Ben-Adir παίζει τον θρύλο της raggae

Έρχεται το 2024 από τον σκηνοθέτη του οσκαρικού “King Richard“
06 Ιουλίου 2023 17:04
Το trailer της ταινίας του Bob Marley είναι εδώ - O Kingsley Ben-Adir παίζει τον θρύλο της raggae

Ένας θρύλος της μουσικής και επαναστάτης της raggae ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για την ταινία "Bob Marley: One Love" σε παραγωγή της Paramount Pictures η οποία θα αποτελέσει την βιογραφική ταινία του Μπομπ Μάρλεϊ, τον οποίο υποδύεται ο Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami, Secret Invasion) σε έναν ρόλο που πιθανότατα και να καθορίσει την καριέρα του. 

Στο πλάι του βρίσκεται η Lashana Lynch (No Time To Die) παίζοντας τη σύζυγο του Μάρλεϊ, Ρίτα. H πρώτη ματιά στην ταινία δίνεται μέσα από ένα χορταστικό σχεδόν 3 λεπτών trailer που στο ύφος του θυμίζει αρκετά άλλες βιογραφικές ταινίες τεράστιων μουσικών καλλιτεχνών όπως το "Rocketman" (για τον Elton John) και το βραβευμένο με Όσκαρ, "Bohemian Rhapsody" για τον Freddie Mercury και το συγκρότημα των Queen. 

Η ταινία θα χρονολογήσει το ξεκίνημά του στην γενέτειρά του τη Τζαμάικα μέχρι την άνοδό του ως παγκόσμιο σταρ και εμβληματική φιγούρα της εποχής, αλλά μέχρι και την απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει και από την οποία επέζησε.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Reinaldo Marcus Green που είχε αναλάβει το οσκαρικό "King Richard" με τον Will Smith. Το σενάριο έγραψαν οι Zach Baylin, Frank E. Flowers και Terence Winter, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο γιος του Μπομπ Μάρλεϊ, ο Ziggy Marley συμμετέχει ως παραγωγός. Παίζουν επίσης οι: James Norton, Michael Gandolfini και Ncuti Gatwa

Δείτε το trailer της ταινίας Bob: Marley One Love 

Ο Μάρλεϊ πέθανε σε ηλικία 36 ετών στις 11 Μαίου του 1981, εξαιτίας ενός μελανώματος που εξαπλώθηκε στους πνεύμονες και τον εγκέφαλό του. 

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Το BOB MARLEY: ONE LOVE γιορτάζει τη ζωή και τη μουσική ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενιές και γενιές με το μήνυμα της αγάπης και της ενότητας. Ανακαλύψτε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την δυνατή ιστορία του Bob που ξεπερνά τις αντιξοότητες και το ταξίδι που κρύβεται πίσω από την επαναστατική μουσική του."

Η ταινία Bob Marley: One Love θα βγει στις αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου 2024.