Ο Russell Crowe παίζει σε ένα αστυνομικό θρίλερ για τους λάτρεις του είδους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη νέα ταινία του “Μονομάχου” θα την δείτε τον Μάρτιο στους κινηματογράφους
26 Ιανουαρίου 2024 19:20
Ο Russell Crowe παίζει σε ένα αστυνομικό θρίλερ για τους λάτρεις του είδους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η The Avenue Film κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το Sleeping Dogs, ένα ολοκαίνουργιο αστυνομικό θρίλερ δράσης, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Russell Crowe (Μονομάχος). Η ταινία είναι βασισμένη από το βιβλίο The Book of Mirrors που κυκλοφόρησε το 2017 από τον E.O. Chirovici.

Η ταινία γυρίστηκε στην Αυστραλία και έρχεται από τον Adam Cooper και τον Bill Collage, όπου οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και στο Assassin’s Creed, αλλά και στο Exodus: Gods and Kings. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Russell Crowe, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν ο ιδανικός για αυτό το λόγο.

Εκτός από τον Crowe, στην ταινία θα δείτε και τους Karen Gillan, Márton Csókás, Thomas M. Wright, Harry Greenwood και Tommy Flanagan.

Σε αυτό το αστυνομικό θρίλερ, ο Russell Crowe πρωταγωνιστεί ως Roy Freeman, ένας πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών που δεν θυμάται κάποια σημαντικά γεγονότα και που αναγκάζεται να ανοίξει πάλι μια παλιά και ξεχασμένη υπόθεση. Και ενώ η ζωή ενός άλλου άντρα κρέμμεται από μία κλωστή, ο Freeman πρέπει να συγκεντρώσει κάποια στοιχεία από έναν φόνο που έγινε πριν από δεκαετίες, αποκαλύπτοντας θαμμένα μυστικά και προσδοκίες που συνδέονται με το παρελθόν του.

Το Sleeping Dogs αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 22 Μαρτίου. Βρείτε το επίσημο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.