Η Sydney Sweeney παίζει στη νέα horror ταινία “Immaculate“ και σας ετοιμάζει για πολλά jumpscares (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer που θυμίζει κάτι από “Nun“ και “Rosemary's Baby“
25 Ιανουαρίου 2024 22:12
Η Sydney Sweeney παίζει στη νέα horror ταινία “Immaculate“ και σας ετοιμάζει για πολλά jumpscares (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν η ταινία "The Nun" και "Το Μωρό της Ρόζμαρι" έκαναν... παιδί τότε θα το έλεγαν "Immaculate" γιατί το concept αυτής της ταινίας τρόμου φαίνεται να είναι φανερά επηρεασμένο από αυτές. 

Πρόκειται για μια νέα horror ταινία με πρωταγωνίστρια την Sydney Sweeney (Euphoria), η οποία υποδύεται μια μοναχή που πηγαίνει σε ένα μοναστήρι στην ιταλική ύπαιθρο. Η "Cecilia" όπως την ονομάζουν είναι μια βαθιά θρησκευόμενη γυναίκα και σύντομα μαθαίνει πως αυτό το μοναστήρι κρύβει πολλά τρομακτικά και...σατανικά μυστικά. Αυτά τα μυστικά αρχίζουν να ξετυλίγονται όταν ανακαλύπτει την άμωμη σύλληψη ενός παιδιού από τους γιατρούς του μοναστηριού, με την εγκυμοσύνη της να παίρνει μια σκοτεινή τροπή. 

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer που κυκλοφόρησε από την εταιρία παραγωγής NEON, θυμίζει αρκετά μια ταινία με ψυχολογικό τρόμο και πως κάτι διαβολικό παραμονεύει με πλάνα που εντυπωσιάζουν στη σύλληψή τους, αλλά και μπόλικα jumpscares για να σας τινάξουν από τη θέση σας. 

Δείτε το trailer του Immaculate: 

Τη σκηνοθεσία της ανέλαβε ο Michael Mohan (The Voyeurs) σε σενάριο του Andrew Lobel και μαζί με την Sweeney, η οποία είναι και εκτελεστική παραγωγός στην ταινία, παίζουν οι: Álvaro Morte, Benedetta Porcaroli, Dora Romano, Giorgio Colangeli και Simona Tabasco

Η Sweeney, την οποία μάθαμε από τη σειρά Euphoria του HBO, αλλά και το "The White Lotus", τελευταία βρίσκεται σε ένα σερί εμφανίσεων παίζοντας στην R-rated κωμωδία "Anyone But You" μαζί με τον Glenn Powell, αλλά και στην επερχόμενη Spider-Verse ταινία "Madame Webb" όπου υποδύεται μια βερσιόν της Spider-Woman. 

Το Immaculate θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 22 Μαρτίου.