Deadpool 3: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα με δύο πολύ...Ryan Reynolds φωτογραφίες

Τώρα περιμένουμε υπομονετικά το trailer
24 Ιανουαρίου 2024 20:34
Deadpool 3: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα με δύο πολύ...Ryan Reynolds φωτογραφίες

Το Deadpool 3 έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα πιο κοντά στο να βγει στις αίθουσες μιας και η πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel Studios γύριζε τους τελευταίους δυο-τρεις μήνες τις υπόλοιπες σκηνές που είχαν απομείνει, πριν κλείσει η παραγωγή απρόοπτα λόγω της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ το περασμένο καλοκαίρι. 

Σήμερα λοιπόν, τα γυρίσματα του Deadpool 3 ολοκληρώθηκαν με κάθε επισημότητα και έτσι η επιστροφή του Hugh Jackman ως Wolverine και του Ryan Reynolds είναι ακόμη πιο κοντά. Την ανακοίνωση έκανε ο Ryan Reynolds μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Την ανάρτηση φυσικά δε γινόταν να μη τη συνοδεύσει με μια φωτογραφία από τα παρασκήνια που δείχνει έναν αρκετά ματωμένο Merc with Mouth από τη μέση και κάτω, αλλά και μία πολύ θερμή ανάρτηση ειδικά για τις συνθήκες όπου γυρίστηκε το Deadpool 3.

Πρακτικά πλέον απομένει να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του ατιτλοφόρητου Deadpool 3 (επειδή αυτός μάλλον δε θα είναι ο τελικός του τίτλος), το οποίο φημολογείται ότι θα δούμε πρώτη φορά στις 11 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του τελικού του Super Bowl 2024. 

Η στολή κρύβει το αίμα. Επίσης και τον ιδρώτα... Αλλά σήμερα, με το περιτύλιγμα του Deadpool, είναι κυρίως δάκρυα. Ένα τεράστιο και αιώνιο ευχαριστώ στο καστ και το συνεργείο της ταινίας μας που πάλεψαν με τον άνεμο, τη βροχή, τις απεργίες και τον @thehughjackman... όλα υπό την επίμονη ηγεσία του @slevydirect

Κατάφερα να γυρίσω μια ταινία με τους πιο στενούς μου φίλους και αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Τα λέμε στις 26 Ιουλίου... ⚔️🥺⚔️

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Παράλληλα, ο Dogpool, δηλαδή ο τετράποδος variant του Deadpool που θα εμφανιστεί στην ταινία, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί την τελευταία μέρα των γυρισμάτων του. Mάλιστα στη λεζάντα ο Dogpool έγραψε: "Αυτό είναι το τέλος της πρώτης μου ταινίας! Δουλέψαμε σκληρά, αλλά άξιζε τον κόπο. Όλοι στα γυρίσματα ήταν άκρως επαγγελματίες, ειδικά ο Shawn Levy και ο Hugh Jackman. Και ένα σούπερ-ηρωικό μεγάλο μπράβο σε όλο το συνεργείο. Όποια κι αν ήταν η πρόκληση, ανταποκριθήκατε στο καθήκον και το κάνατε να φαίνεται εύκολο. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Εκτός ίσως από ένα άτομο με το οποίο ήταν λίγο δύσκολο να συνεννοηθώ. Αλλά μην ανησυχείτε, τον έχω συγχωρέσει. Του άφησα μάλιστα ένα πολύ ιδιαίτερο, ζεστό, προσωπικό δώρο στο τροχόσπιτό του."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dogpool (@dogpool)

Βέβαια, οι παπαράτσι δεν έλειψαν και από την τελυεταία μέρα των γυρισμάτων του Deadpool 3 και μερικά νέα πλάνα από τα γυρίσματα κάνουν ήδη το γύρο των social media, όπως θα δείτε παρακάτω και απεικονίζουν τους Deadpool και Wolverine.

Να αναφέρουμε ότι ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα.

Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra. Φημολογείται, ακόμη, έντονα ότι η Taylor Swift θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024