Hugh Jackman: Δείτε την απίθανη φυσική του κατάσταση για το Deadpool 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Προπονείται ασταμάτητα για τον ρόλο του Wolverine ακόμη και όσο γυρίζεται το Deadpool 3
20 Ιανουαρίου 2024 20:37
Hugh Jackman: Δείτε την απίθανη φυσική του κατάσταση για το Deadpool 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γυρίσματα του Deadpool 3 συνεχίζονται αυτούς τους μήνες καθώς η ταινία ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά και το φημολογούμενo πρώτο trailer που θα δοθεί στο Super Bowl 58. 

Ακόμη και εν μέσω των γυρισμάτων, ο Hugh Jackman, που επιστρέφει μετά από χρόνια ως Wolverine, πλάι στον Deadpool του Ryan Reynolds, συνεχίζει να προπονείται ασταμάτητα χωρίς καμία υπερβολή. 

Στο νεότερο βίντεο που ανέβασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το Χ, φαίνεται να σηκώνει μερικά βάρη στο γυμναστήριο, δείχνοντας τη φοβερή φυσική κατάσταση που διατηρεί για χάρη του απαιτητικού ρόλου του Wolverine, όντας 55 ετών. 

Mάλιστα στη λεζάντα γράφει "δεν παίζει ρεπό - εκτός από αύριο" με το hashtag #BecomingWοlverineAgain. 

Δείτε το βίντεο με την προπόνηση του Hugh Jackman για το Deadpool 3: 

 

Να αναφέρουμε ότι ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα.

Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra. Φημολογείται, ακόμη, έντονα ότι η Taylor Swift θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.