Η ατάκα στα ελληνικά της Jennifer Aniston από το χαλί των Critics Choice Awards 2024 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε στα 29α βραβεία
15 Ιανουαρίου 2024 12:54
Η ατάκα στα ελληνικά της Jennifer Aniston από το χαλί των Critics Choice Awards 2024 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκαν τα Critics Choice Awards 2024, όπου βραβεύτηκαν οι καλύτερες σειρές και ταινίες του 2023 (δείτε τους νικητές εδώ). Η 29η τελετή ολοκληρώθηκε επιτυχώς με το Oppenheimer και το Succession να φεύγουν με τα καλύτερα βραβεία της βραδιάς, ενώ από το κόκκινο χαλί πέρασαν και οι μεγαλύτεροι σταρ του Χόλιγουντ.

Ανάμεσά τους και η πασίγνωστη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Jennifer Aniston (Τζένιφερ Άνιστον), η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, αλλά και την ατάκα της στα ελληνικά.

Πιο συγκεκριμένα, στα Critics Choice Awards 2024 βρέθηκε και ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται ως δημοσιογράφος στις ΗΠΑ. Εκείνος, βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων και είδε μεταξύ άλλων την Jennifer Aniston να περνάει από μπροστά του, όπου και την χαιρέτησε στα ελληνικά.

Η Aniston -όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω- ανταποκρίθηκε χαμογελώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου, απαντώντας του επίσης στα ελληνικά, «καλά, εσύ;».

Δείτε το απόσπασμα από το tlife παρακάτω, το οποίο παίζει σήμερα σε όλη την Ελλάδα.