O Ryan Reynolds παρέλαβε το Emmy βραβείο του ντυμένος Deadpool (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν το πρώτο Emmy της καριέρας του οπότε είπε να το παραλάβει με ιδιαίτερο τρόπο
08 Ιανουαρίου 2024 21:54
O Ryan Reynolds παρέλαβε το Emmy βραβείο του ντυμένος Deadpool (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις έμμεσες διαφημίσεις και teasers για το Deadpool 3 δεν σταμάτησε ο Ryan Reynolds ούτε στην λαμπερή βραδιά των Creative Arts Emmys 2023, στην ειδική τελετή απονομής που αφορά κυρίως το τεχνικό και παρασκηνιακό κομμάτι της παραγωγής των σειρών. 

Η αφορμή αυτή τη φορά ήταν η βράβευση του Reynolds στην κατηγορία "Unstructured Reality Program", το οποίο κέρδισε ως δημιουργός, πρωταγωνιστής και παραγωγός για την 2η σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ "Welcome to Wrexham", η οποία προβάλλεται και στην Ελλάδα μέσω του Disney+. Όμως το παρέλαβε εξ αποστάσεως όπως έγινε αντιληπτό με ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο, στο οποίο αρχικά μιλούσε ο συμπρωταγωνιστής και συνεργάτης του στο Welcome to Wrexham (είναι και συνιδιοκτήτες της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας), Rob McElhenney. 

Πάνω που άρχισε να μιλάει όμως τον διέκοψε ο... Deadpool κρατώντας το Emmy του Reynolds, στον οποίο αναφέρθηκε μάλιστα ως "κ. Lively" από το όνομα της συζύγου του, Blake Lively. Με τον μοναδικό του τρόπο ο Reynolds έκανε ένα tease για το Deadpool 3 και ζήτησε από τα Oscars και την Ακαδημία να το "σκεφτούν" ώστε να πάρει μια υποψηφιότητα στην κατηγορία Ειδικών Εφέ. 

"Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το FX και την Disney για την υποστήριξή του, και ως αντάλλαγμα ο κ. Lively υπόσχεται να μην "λούσει" την επόμενή μου ταινία. Και τελευταία, άφησα τα Όσκαρ. Σας έχω στο στόχαστρό μου καρ*****ς. Ίσως να πάρουμε καμιά ψήφο για την υποψηφιότητα στα VFX του χρόνου. Μόνο για την δουλειά που έριξαν στα πρόσωπα των Hugh και Ryan αξίζει τουλάχιστον μία υποψηφιότητα. 

Δείτε το στιγμιότυπο από τα Emmys 2023: 

Το Deadpool 3 άλλωστε θα είναι η μοναδική ταινία της Marvel Studios για ολόκληρο το 2024, επομένως είναι λογικό να εντείνει την προώθησή του ακόμη και με αυτόν τον τρόπο. Ακούγεται έντονα μάλιστα ότι στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl 2024, δηλαδή τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα προβληθεί το πρώτο trailer της ταινίας. 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.