Η Emma Stone μίλησε για το Cruella 2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται ότι όλα κυλούν ομαλά
05 Ιανουαρίου 2024 23:33
Η Emma Stone μίλησε για το Cruella 2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε τι στάδιο βρίσκεται το Cruella 2; Η Emma Stone έχει την απάντηση για την ταινία και όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερη υπομονή μέχρι να την είδε. Για την ιστορία, το sequel είχε επιβεβαιωθεί λίγο μετά την πρεμιέρα του πρώτου Cruella, αλλά η Disney δεν έχει μοιραστεί σχεδόν τίποτα στη δημοσιότητα.

Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού η Emma Stone μίλησε στο Variety και δήλωσε ότι το Cruella 2 δουλεύεται και μάλλον θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα «αργά ή γρήγορα». Ο δημοσιογράφος του συγκεκριμένου μέσου την ρώτησε τι γίνεται με το sequel και η Stone μίλησε με τα εξής λόγια:

Εσύ πες μου. Ας ελπίσουμε αργά ή γρήγορα (εννοεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα). Υπάρχει μία ακόμα δουλειά που βρίσκεται σε εξέλιξη (με το σενάριο). Θα δούμε. Είναι απίστευτη (η Cruella). Θα δούμε. Το project δουλεύεται.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παλιότερα είχε ακουστεί ότι η Taylor Swift θα θα συμπρωταγωνιστήσει με την Emma Stone στο sequel και θα αναλάβει το ρόλο της κακιάς. Οι φήμες έλεγαν πως το Cruella 2 σχεδιάζεται ως ένα μιούζικαλ, δεδομένου πως η μουσική έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρώτη ταινία και μια συνέχεια με μια κορυφαία ποπ σταρ θα εκτόξευε τη δημοτικότητα του.

Το όνομα της Swift δεν είναι τυχαίο καθώς υπήρχε και μια θεωρία από τους fans που έλεγε πως η τραγουδίστρια είχε πραγματοποιήσει και ένα cameo στο "Cruella". Μπορείτε να δείτε εικόνες παρακάτω:

Για την ιστορία, η παραγωγή της Cruella ήταν μια από τις ακριβότερες για το είδος της, καθώς με περίπου $200 εκατ. που λέγεται ότι κόστισε, φτάνει σε κόστος τις μεγάλες ταινίες της Marvel Studios, ενώ ξεπερνά άλλες Live-action διασκευές της Disney όπως το Alladin και το "Beauty and The Beast". Αν και προβλήθηκε εν μέσω της πανδημίας σε μια δύσκολη περίοδο για τους κινηματογράφους, απέφερε περί τα $233 εκατομμύρια παγκοσμίως.