Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα

Για αυτή την εβδομάδα
05 Ιανουαρίου 2024 19:53
Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα

Μία ακόμη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και αυτό σημαίνει ότι έχουμε αλλαγές όσον αφορά τα charts του Netflix στην χώρα μας. Το top 10 με τις δημοφιλέστερες ταινίες έχει αλλάξει, μιας και είχαμε αυτές τις μέρες αρκετές νέες κυκλοφορίες, αλλά και προσθήκες παλαιότερων ταινιών, όπως είναι το Morbius.

Αναλυτικότερα, την 1η θέση στα charts, για αυτή την περίοδο, την έχει το Society of the Snow, μία ολοκαίνουργια ταινία στο Netflix, η οποία όπως όλα δείχνουν, κατάφερε πολύ γρήγορα να φτάσει στην κορυφή. Στην 2η θέση έχουμε μια παλιά ταινία που κυκλοφόρησε το 2003 και δεν είναι άλλη από το Under the Tuscan Sun. Την πεντάδα του ελληνικού Netflix κλείνουν τα Morbius, Exodus Gods and Kings και The Descendants.

Συνεχίζοντας με το top 10, το The Bad Guys της DreamWorks έχει την 6η θέση στην κατάταξη, ενώ και το The Grinch συνεχίζει να βρίσκεται στα charts, αφού έχει την 7η θέση. Το 1ο μέρος από το Rebel Moon του Zack Snyder είναι 8ο, ενώ τις δύο τελευταίες θέσεις έχουν τα Redeeming Love και Top Gun: Maverick.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα:

  1. Society of the Snow
  2. Under the Tuscan Sun
  3. Morbius
  4. Exodus Gods and Kings
  5. The Descendants
  6. The Bad Guys
  7. The Grinch
  8. Rebel Moon Part 1 – A Child of Fire
  9. Redeeming Love
  10. Top Gun: Maverick

Λίγα λόγια για το Society of the Snow:

Πρόκειται για μία ιστορία του αεροπορικού δυστυχήματος του 1972 με πρωταγωνιστές μια ομάδα ράγκμπι, η οποία αναγκάστηκε να ζήσει αποκλεισμένη σε πολικές θερμοκρασίες στα βουνά των Άνδεων και να επιβιώσει με ακραίες μεθόδους. 20 χρόνια μετά ο J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, The Orphanage) σκηνοθετεί και γράφει μια νέα ταινία βασισμένη σε αυτή την ιστορία.

Η πλοκή αναφέρει: Ύστερα από ένα αεροπορικό δυστύχημα στην καρδιά των Άνδεων, οι επιζώντες ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζονται ο ένας στον άλλον για να καταφέρουν να επιστρέψουν.

Την άποψή μας για την ταινία μπορείτε να την μάθετε πατώντας εδώ.

Στην ισπανόφωνη ταινία παίζουν οι: Enzo Vogrincic, Agustín Pardella, Matías Recalt, Esteban Bigliardi, Diego Vegezzi, Fernando Contigiani García, Esteban Kukuriczka, Rafael Federman, Francisco Romero, Valentino Alonso, Tomás Wolf, Agustín Della Corte, Felipe Otaño, Andy Pruss, Blas Polidori, Felipe Ramusio και Simón Hempe.

Το Society of the Snow (Η Κοινωνία του Χιονιού) παίζει αποκλειστικά στο Netflix.