Το Steamboat Willie με τον Mickey Mouse γίνεται ταινία τρόμου

Ο χαρακτήρας μπήκε σε public domain εχθές
02 Ιανουαρίου 2024 19:34
Το Steamboat Willie με τον Mickey Mouse γίνεται ταινία τρόμου

Η αρχή έγινε πριν από λίγο καιρό με το Winnie the Pooh: Blood and Honey και φαίνεται ότι πολλοί σκηνοθέτες θέλουν να μετατρέψουν γνωστούς χαρακτήρες σε horror ταινίες.

Ναι, όπως διαβάσατε και από τον τίτλο, μία νέα ταινία τρόμου που βασίζεται στον Mickey Mouse βρίσκεται στα σκαριά. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο χαρακτήρας μπήκε σε public domain πριν από μερικές ώρες και εκτός από την ταινία, κάποιοι developers έφτιαξαν και ένα παιχνίδι που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Τώρα, όσον αφορά την επερχόμενη ταινία, αυτή ονομάζεται “Steamboat Willie” και θα τη σκηνοθετήσει ο Steven LaMorte που είναι ευρέως γνωστός από το The Mean One. Το Steamboat Willie είναι μια κωμωδία τρόμου που βασίζεται στο πρώτο cartoon του Mickey.

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει την άνοιξη και αναμένεται να επικεντρωθεί σε ένα σαδιστικό «ποντίκι» που βασανίζει ανυποψίαστους επιβάτες σε ένα φέρι μποτ. Ο LaMorte δήλωσε τα εξής για την ταινία του: “Το Steamboat Willie έφερε τη χαρά σε πολλές γενιές, αλλά κάτω από αυτό το χαρούμενο παιδικό κρύβεται ένας απροσδόκητος τρόμος”.

Είναι ένα project που ονειρευόμουν καιρό και ανυπομονώ δώσω μια διαφορετική ματιά σε αυτόν τον αγαπητό χαρακτήρα. Όλα προέρχονται από την αγάπη μας για αυτούς τους χαρακτήρες. Είμαστε κινηματογραφιστές. Δεν είναι επιθυμία μας να καταστρέψουμε αυτούς τους χαρακτήρες ή να βγάλουμε λεφτά γρήγορα. Τους αγαπάμε και θέλουμε να τους τιμήσουμε δίνοντάς τους ένα νέο “φως”.

Όπως μαθαίνουμε από το Variety, τα πνευματικά δικαιώματα της Disney για το "Steamboat Willie" έληξαν τη Δευτέρα μαζί με το δικαίωμά της στις αρχικές εκδόσεις του Mickey και της Minnie Mouse. Αλλά εξακολουθεί να διατηρεί πνευματικά δικαιώματα για τις μεταγενέστερες, πιο γνωστές εκδόσεις των χαρακτήρων.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την horror ταινία του Mickey Mouse, αλλά για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: