INFESTATION 88: Το νέο φρικαλέο horror παιχνίδι που θα σας κυνηγάει ο Mickey Mouse! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δε χρειάστηκε ούτε μια μέρα…
02 Ιανουαρίου 2024 08:58
INFESTATION 88: Το νέο φρικαλέο horror παιχνίδι που θα σας κυνηγάει ο Mickey Mouse! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας ενημερώσαμε, από χτες, 1η Ιανουαρίου του 2024, ο Μίκυ Μάους δεν ανήκει πλέον μόνο στη Disney! Συγκεκριμένα, η αρχική έκδοση του χαρακτήρα που βοήθησε όσο λίγοι στην καθιέρωση του κολοσσού της ψυχαγωγίας δεν προστατεύεται πλέον από πνευματικά δικαιώματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, με όποιον τρόπο και αν επιθυμεί!

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τότε και οι πρώτες δημιουργίες έκαναν ήδη την εμφάνισή τους. Γνωρίστε το INFESTATION 88, ένα horror παιχνίδι στο οποίο θα είστε ένας εξολοθρευτής που αντιμετωπίζει δυσοίωνες μολύνσεις που προκαλούνται από διεστραμμένες εκδοχές κλασικών χαρακτήρων και αστικών θρύλων.

Το παιχνίδι θα έχει επεισοδιακή δοκιμή και θα υποστηρίζει co-op για έως και 4 παίκτες. Στο πρώτο επεισόδιο ο χαρακτήρας που ευθύνεται για την πηγή της μόλυνσης δεν είναι άλλος από τον Mickey Mouse. Έτσι, οι παίκτες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να εξερευνήσουν την περιοχή και να βρουν την πηγή της μόλυνσης πάση θυσία.

Το gameplay έχει αρκετές ομοιότητες με το Phasmophobia, με τους παίκτες να έχουν στην διάθεσή τους μια ποικιλία εξοπλισμού για φέρουν εις πέρας την αποστολή τους, ενώ παράλληλα θα πρέπει να παρακολουθούν την ασυνήθιστη δραστηριότητα μέσω καμερών.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί. Μάλιστα, το trailer ξεκινά με το εξής σημαντικό προειδοποιητικό μήνυμα:

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από έργα που είναι πλέον κοινό κτήμα. Αυτή η ανεξάρτητη δημιουργία δεν έχει εξουσιοδοτηθεί, χρηματοδοτηθεί ή άλλως εγκριθεί από τους αρχικούς δημιουργούς των εν λόγω έργων. Όλο το περιεχόμενο σε αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις κατάλληλες κατευθυντήριες γραμμές του δημόσιου τομέα και δεν συνδέεται, σχετίζεται ή υποστηρίζεται από οποιονδήποτε υπάρχοντα κάτοχο πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος.

Το Infestation 88 αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.