Deadpool 3: Ο ηθοποιός της σειράς “Percy Jackson“ απαντά στο αν είναι στην ταινία ή όχι

Οι φήμες θέλουν τον Walker Scobell να υποδύεται τον “Kidpool“
28 Δεκεμβρίου 2023 21:36
Deadpool 3: Ο ηθοποιός της σειράς “Percy Jackson“ απαντά στο αν είναι στην ταινία ή όχι

Τον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία πως λόγω των διάφορων variants του Deadpool που ενδέχεται αν δούμε στο Deadpool 3 λόγω της Multiverse ιστορίας του, ένας από αυτούς θα είναι ο"Kidpool". 

H νεαρή βερσιόν του Wade Wilson λοιπόν ίσως να είναι ανάμεσα στους χαρακτήρες και ακούγεται πως θα τον υποδυθεί ο Walker Scobell, πρωταγωνιστής της σειράς "Percy Jackson and the Olympians" του Disney Plus, ο οποίος θα εμφανιστεί στο πλάι του Ryan Reynolds και του Hugh Jackman ως Wolverine. 

Μια σχετική ερώτηση του έγινε στο παγκόσμιο press tour για την σειρά του "Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι" από το Comicbook.com εκεί όπου ο Scobell εμφανίστηκε κάπως...μαγκωμένος και απάντησε με έναν κλασικό και προσεγμένο από PR άποψης τρόπο. Ούτε αρνήθηκε αλλά ούτε επιβεβαίωσε την συμμετοχή του, ενώ οι συμπρωταγωνιστές δίπλα του γελούσαν και τον πείραζαν με τον "αυτοματοποιημένο" τρόπο που έπρεπε να απαντήσει, όπως κάνουν οι ηθοποιοί της Marvel σε τέτοιες περιπτώσεις (βλ. Andrew Garfield στο "No Way Home")

Στο παρελθόν ο Scobell έχει συνεργαστεί με τον Reynolds στο "The Adam Project" του Netflix, αλλά και τον Owen Wilson στο "Secret Headquarters" του Paramount+, με τον τελευταίο ωστόσο να φημολογείται ότι συμμετέχει στο Deadpool 3 ως Agent Mobius της TVA. 

Φυσικά, προς το παρόν η συμμετοχή του Scobell ως Kidpool στο Deadpool 3 δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μιας και είναι ακόμα στη σφαίρα των φημών. Επίσης οι νεότερες φήμες για το πρώτο trailer του Deadpool 3 λένε ότι θα προβληθεί στο ημίχρονο του Super Bowl 58, και είναι κάτι που οι Marvel fans ελπίζουν να ισχύει. 

Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.