Δείτε νέο βίντεο από το Kung Fu Panda 4 με τον Jack Black!

Σύντομα στους κινηματογράφους
26 Δεκεμβρίου 2023 14:23
Δείτε νέο βίντεο από το Kung Fu Panda 4 με τον Jack Black!

Η Dreamworks συνεχίζει να προωθεί το Kung Fu Panda 4 και γι' αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο teaser trailer που θέλει να σας δώσει μια ακόμη ματιά προτού καταφθάσει τον Μάρτιο η ταινία στους κινηματογράφους.

Πρόκειται για ένα διαφημιστικό σποτάκι που εκτός από τον Po του Jack Black, δίνει μια νέα ματιά και στον Tai Lung που επιστρέφει στο 4ο κεφάλαιο και άγριες διαθέσεις.

Η επόμενη περιπέτεια του Po είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις καθώς θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα του ταξιδιού του, ως ο νέος πνευματικός ηγέτης της Valley of Peace. Για να το κάνει αυτό όμως θα πρέπει να χρίσει πρώτα τον διάδοχό του ως Δράκο Μαχητή. Έτσι ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι για να βρει τον νέο Δράκο Μαχητή. Μόνο που στο διάβα του θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απειλή μέχρι τώρα, την Chameleon, στην οποία τη φωνή της χαρίζει η οσκαρική Viola Davis.

Αυτή χάρις την ικανότητά της να μεταμορφώνεται σε όποιον επιθυμεί, κλέβει τις Kung Fu δυνάμεις όλων των Master Villains και βάζει στο στόχαστρό της το Ραβδί της Σοφίας του Πο. Για καλή του τύχη, ο Πο βρίσκει μια κλέφτρα την Zhen (Awkwafina), η οποία ίσως να έχει όλα τα φόντα να γίνει η διάδοχος του Πο.

Δείτε το νέο teaser παρακάτω:

Στο Kung Fu Panda 4 δανείζουν τις φωνές τους οι Ian McShane, Bryan Cranston, James Hong, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, David Cross, Lucy Liu (Master Viper) και Ke Huy Quan στον ρόλο του αρχηγού των κλεφτών, Han.

Η ταινία αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους τις 8 Μαρτίου του 2024.