Καθυστερεί η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη των Get Out και NOPE

Και χάνει το 2024
22 Δεκεμβρίου 2023 20:00
Καθυστερεί η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη των Get Out και NOPE

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει ούτε καν μια εικόνα από την επόμενη ταινία του Jordan Peele, αλλά μόλις μάθαμε ότι τελικά θα καθυστερήσει. Η ταινία ήταν αρχικά να παίξει τα Χριστούγεννα του 2024, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο διάσημος δημιουργός θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο στην παραγωγή του εν λόγω project.

Τα νέα έφερε στα φώτα της δημοσιότητας η Universal Pictures, η οποία ανακοίνωσε ότι τελικά η επόμενη ταινία του Peele θα αλλάξει ημερομηνία και για αυτό φταίει μάλλον η κυκλοφορία του Nosferatu του Robert Eggers, που έχουμε δει ήδη υλικό από αυτήν και έχει εντυπωσιάσει πολλούς.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε γιατί θα καθυστερήσει η ταινία, αλλά φαίνεται ότι σε αυτή την καθυστέρηση έπαιξε ρόλο και η απεργία στο Χόλιγουντ που πήγε πίσω πολλές παραγωγές ταινιών και σειρών.

Πρόκειται για το 4ο project του διάσημου σκηνοθέτη σε συνεργασία με την Universal, αλλά αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε τίποτα άλλο, όπως παραδείγματος χάρη το cast ή πως θα ονομάζεται. Έτσι, ο Peele, μετά το επιτυχημένο Get Out και τα Us και NOPE ετοιμάζεται για το επόμενό του project, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει horror στοιχεία.

Όσον αφορά την πιο πρόσφατη ταινία του, το NOPE (ΟΥΤΕ ΚΑΝ), η σύνοψή της έλεγε τα εξής:

Το «Ούτε Καν» διαδραματίζεται λίγο έξω από το Λος Άντζελες, στην κοιλάδα Santa Clarita Valley της Νότιας Καλιφόρνια, όπου τα αδέλφια OJ και Emerald έχουν κληρονομήσει ένα ράντσο αλόγων από τον πατέρα τους. Τα αδέλφια συνεχίζουν τη σκυτάλη της τέχνης του πατέρα τους ως εκπαιδευτές ζώων για γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών και τηλεόρασης. Δίπλα στο ράντσο βρίσκεται ένα πάρκο και ζωολογικός κήπος με διαχειριστή, ένα πρώην παιδί-θαύμα, που κουβαλάει τα δικά του παιδικά τραύματα.

Ο OJ και η Emerald αρχίζουν να παρατηρούν ανεξήγητα φαινόμενα στο ράντσο τους, τα οποία τους οδηγούν σε απίστευτες ανακαλύψεις που έρχονται από ψηλά. Θα αποπειραθούν λοιπόν να αποτυπώσουν τα μυστήρια στην κάμερα. Τα πράγματα κλιμακώνονται, καθώς τα αδέλφια επιστρατεύουν την εξειδικευμένη βοήθεια του υπαλλήλου ενός καταστήματος ηλεκτρονικών και ενός βετεράνου κινηματογραφιστή.

Καθώς οι προσπάθειές τους περνούν ένα σημείο χωρίς επιστροφή, οι ήρωές μας παρασύρονται στο μάτι μιας ανεπανόρθωτης καταιγίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτο θέαμα κοσμικού τρόμου και μεταφυσικού γουέστερν, με έναν συναισθηματικά πολύπλοκο πυρήνα επιστημονικής φαντασίας.

Για περισσότερα σχετικά με το επόμενο project του Peele παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.