Η Marvel απέλυσε τον Jonathan Majors - Κινδυνεύει με φυλακή ο Kang του MCU

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου
19 Δεκεμβρίου 2023 00:05
Η Marvel απέλυσε τον Jonathan Majors - Κινδυνεύει με φυλακή ο Kang του MCU

Ο Jonathan Majors (Τζόναθαν Μέιτζορς) κρίθηκε ένοχος για επίθεση και παρενόχληση σε πρώην σύντροφό του μετά από δίκη που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη. Οι ένορκοι έκριναν ότι όντως, ο γνωστός ηθοποιός του MCU επιτέθηκε στην Grace Jabbari τον Μάρτιο.

Τον περασμένο Μάρτιο, να θυμίσουμε ότι ο Jonathan Majors συνελήφθη από την αστυνομία όταν η επί χρόνια σύντροφός του, Grace Jabbari, υποστήριξε στην αστυνομία ότι της επιτέθηκε όσο βρίσκονταν μέσα σε ένα ταξί οδεύοντας προς το σπίτι του ηθοποιού στο Μανχάταν.

Επίσης, όπως μαθαίνουμε τώρα από το The Hollywood Reporter, τα Marvel Studios πήραν την απόφαση να απολύσουν τον ηθοποιό, ο οποίος υποδυόταν τον “Kang” στο λατρεμένο κινηματογραφικό σύμπαν της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Majors εμφανίστηκε αρχικά στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania, αλλά και στις δύο σεζόν του Loki που είδαμε στο Disney Plus. Εκείνος αναμενόταν να παίξει και πολύ σημαντικό ρόλο στο Avengers: The Kang Dynasty που έχει προγραμματιστεί να παίξει στους κινηματογράφους την 1η Μαΐου του 2026.

Η σημερινή δίκη κράτησε περίπου τέσσερις ώρες όπως μαθαίνουμε από τα μέσα του εξωτερικού, όπου εκεί βρέθηκε ο Majors μαζί με την οικογένειά του και τους δικηγόρους του. Η ποινή έχει οριστεί για τις 6 Φεβρουαρίου και αυτές οι κατηγορίες θα μπορούσαν να βάλουν τον ηθοποιό φυλακή έως και 1 έτος.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες και μέχρι αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε ποιος ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Kang the Conqueror στο MCU. Συνολικά, ο ηθοποιός αντιμετώπισε τέσσερις κατηγορίες για επίθεση, όπου στις δύο από αυτές κρίθηκε αθώος.