IF: Ο Ryan Reynolds θέλει να ζεστάνει τις καρδιές όλων στην κωμωδία του John Krasinski

Ο σκηνοθέτης του A Quiet Place έχει ζωηρή φαντασία
14 Δεκεμβρίου 2023 22:06
IF: Ο Ryan Reynolds θέλει να ζεστάνει τις καρδιές όλων στην κωμωδία του John Krasinski

Το "IF" η μυστηριώδης ταινία φαντασίας δια χειρός John Krasinski αποκαλύπτεται πλήρως, καθώς κυκλοφορεί το πρώτο της trailer και θα λέγαμε ότι ο σκηνοθέτης που μας έφερε το "A Quiet Place" σίγουρα έχει μια πολύ ζωηρή φαντασία, πέρα από τα όρια του τρόμου. 

Στη νέα του κωμωδία φαντασίας για όλη την οικογένεια πρωταγωνιστεί ο Ryan Reynolds, αλλά το highlight της είναι πως ο Krasinski συνεργάζεται ξανά με τον συνάδελφό του από "Το Γραφείο", τον Steve Carell, όντας η πρώτη τους συνεργασία επί της οθόνης από το 2013 και την σειρά "The Office".

Το σενάριο της ταινίας όμως πραγματεύεται την εξής "αιώνια" ερώτηση: Τι θα γινόταν εάν οι φανταστικοί σας φίλοι δεν ήταν πλέον ένα αποκύημα της φαντασίας σας, αλλά γινόντουσαν πραγματικότητα; Εξού άλλωστε και ο τίτλος της ταινίας "IF", που αποτελεί συντομογραφία του "Imaginary Friend" (σ.σ. Φανταστικός φίλος). Στην προκειμένη ο Καρέλ δανείζει την φωνή του στο μωβ, καλοκάγαθο και τριχωτό τέρας-φανταστικό φίλο του Ρέϊνολντς. 

Δείτε το trailer του IF 

Μαζί με τους Reynolds, Krasinski και Carell συμπρωταγωνιστεί ένα εξίσου υπέρλαμπρο καστ ηθοποιών με τους: Cailey Fleming, Fiona Shaw, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Maya Rudolph, Jon Stewart, Bobby Moynihan, Sam Rockwell, Sebastian Maniscalco, Christopher Meloni, Richard Jenkins και Awkwafina

Το IF θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαίου του 2024 στους κινηματογράφους.