Ο Ryan Reynolds για τα leaks που έγιναν από τα γυρίσματα του Deadpool 3

Παπαράτσι δημοσίευσαν εικόνες από εξωτερικά γυρίσματα
06 Δεκεμβρίου 2023 16:54
Ο Ryan Reynolds για τα leaks που έγιναν από τα γυρίσματα του Deadpool 3

Τα γυρίσματα του Deadpool 3 συνεχίζονται μετά τη μεγάλη απεργία του Χόλιγουντ με τον Ryan Reynolds και τον Hugh Jackman και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν εικόνες από spoilers (που μπορείτε να βρείτε εδώ αν θέλετε) της ταινίας. Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι παπαράτσι φαίνεται ότι βρίσκονταν πρόσφατα στα εξωτερικά γυρίσματα της ταινίας και δημοσίευσαν εικόνες με σημαντικά στιγμιότυπα.

Ο ίδιος ο Ryan Reynolds που υποδύεται τον Deadpool, παίρνει τώρα τη σκυτάλη και θέλει να απαντήσει σε όλα αυτά τα leaks. Ο ηθοποιός ανέβασε ένα νέο story στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram λέγοντας μεταξύ άλλων ότι όλο αυτό χαλάει τη μαγεία του κινηματογράφου.

Οι εκπλήξεις είναι μέρος της μαγείας των ταινιών. Είναι σημαντικό για εμάς να γυρίζουμε τη νέα ταινία του Deadpool σε πραγματικό, φυσικό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας πρακτικά εφέ, σε αντίθεση με τη δημιουργία της ταινίας σε εσωτερικούς και ψηφιακούς χώρους. Οι «τηλεφακοί» συνεχίζουν να καταστρέφουν τις εκπλήξεις και να δημιουργούν μια δύσκολη κατάσταση για όλους.

Η ταινία φτιάχνεται για να χαροποιήσει το κοινό και η μεγάλη μας ελπίδα είναι να διατηρήσουμε αυτή τη μαγεία όσον το δυνατόν μπορούμε στην τελική ταινία στη μεγάλη οθόνη. Ένας λόγος που πολλοί κάνουν spoilers είναι επειδή είναι ενθουσιασμένοι. Συνειδητοποιώ ότι αυτά δεν είναι ζητήματα του πραγματικού κόσμου και είναι στον «κάδο» των καλών προβλημάτων. Μου αρέσει που κάνω αυτή την ταινία.

O Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.