Θα βρίσκεται η Taylor Swift στο Deadpool 3; Ο Ryan Reynolds έχει τη δική του απάντηση

Θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τον Ιούλιο
24 Νοεμβρίου 2023 15:13
Θα βρίσκεται η Taylor Swift στο Deadpool 3; Ο Ryan Reynolds έχει τη δική του απάντηση

Τα γυρίσματα του Deadpool 3 συνεχίζονται μετά τη μεγάλη απεργία του Χόλιγουντ και ο Ryan Reynolds έδωσε μια νέα συνέντευξη και απαντάει -στο περίπου- σχετικά με τις φήμες που ακούγονται με την Taylor Swift. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τον τελευταίο καιρό έρχονται διάφορα δημοσιεύματα στη δημοσιότητα που αναφέρουν ότι η πασίγνωστη τραγουδίστρια της Pop θα βρίσκεται στο cast στην επερχόμενη ταινία των Marvel Studios.

Ο Ryan Reynolds μίλησε στο Vancouver Sun και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν όντως ισχύουν αυτές οι φήμες ή όχι. Εκείνος απάντησε χαμογελώντας σε αυτή την ερώτηση και είπε μεταξύ άλλων ότι του αρέσει πολύ το κουτσομπολιό που γίνεται γύρω από το Deadpool 3.

Ναι, το άκουσα και εγώ αυτό…Μου αρέσει το κουτσομπολιό. Νομίζω ότι είναι ένα σημάδι με το πόσο πρόθυμοι είναι οι άνθρωποι να ρίξουν μια ματιά πίσω από την κουρτίνα σε αυτό τον κόσμο. Όλα αυτά τα μυστικά και τα spoilers πρόκειται να αποκαλυφθούν στις 26 Ιουλίου…

Όπως διαβάσατε και από τις δηλώσεις του, ο Reynolds ούτε απέκλεισε, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν την Taylor Swift να βρίσκεται στην ταινία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα έρθουν στο φως όταν με το καλό παίξει το Deadpool 3 στους κινηματογράφους.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Deadpool 3 φαίνεται πως είναι σημαδιακή ή θα έλεγε κανείς πολύ προσεκτικά επιλεγμένη. Ειδικότερα, στις 26 Ιουλίου είχε κυκλοφορήσει και η ταινία The Wolverine πριν από 10 χρόνια, το μακρινό πλέον 2013. Φαίνεται, λοιπόν, πως η παραγωγή θέλησε ενδεχομένως να κλείσει το μάτι στους fans και εφόσον δεν υπήρχε κάποιο άλλο εμπόδιο, επιλέχθηκε αυτή η επέτειο για την πρεμιέρα.

Η ημερομηνία του Deadpool 3 είναι…σημαδιακή!

O Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Το Deadpool 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου του 2024.