Πλαγίως μάθαμε ποιον θα παίξει ο Steven Yeun στο σύμπαν της Marvel Studios

Θα συμμετέχει στο Thunderbolts
17 Νοεμβρίου 2023 23:59
Πλαγίως μάθαμε ποιον θα παίξει ο Steven Yeun στο σύμπαν της Marvel Studios

Από εκεί που δεν το περίμενε κανείς αποκαλύφθηκε... έμμεσα ο ρόλος του Steven Yeun στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios. 

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός δεν είχε αποκαλύψει ούτε ο ίδιος ούτε και φυσικά η Marvel ποιον θα παίξει στην επόμενη ταινία της Marvel, αλλά το έκανε ο Robert Kirkman. Πράγματι ο δημιουργός των The Walking Dead και της animated σειράς "Invincible" όπου και στις δύο έχει παίξει ο Yeun, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του David Finch και παρασύρθηκε από την ροή της κουβέντας όπως φαίνεται. 

Πάνω στη κουβέντα λοιπόν ο Kirkman επιβεβαίωσε ότι ο Steven Yeun θα υποδυθεί τον Sentry στην ταινία "Thunderbolts", όπως ακριβώς αναφέρουν εδώ και καιρό οι φήμες από τότε που ανακοινώθηκε το casting του τον Φεβρουάριο του 2023. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: 

"Ο Steven με κάλεσε όταν πήγαινε για μια δοκιμή κοστουμιού. Δε νομίζω ότι αυτό είναι κάποιο spoiler ή κάτι που θα βάλει σε μπελάδες κάποιον δεν ξέρω, ίσως, θα δούμε. Μου είπε "Ε μόλις επέστρεψα από μια δοκιμή στολής για τον Sentry. Μάλλον θα παίζω μόνο σούπερ ήρωες με κίτρινα και μπλε χρώματα."

O Yen φυσικά αστειεύτηκε με το γεγονός πως τόσο ο Invincible στον οποίο δανείζει τη φωνή του, έχει τα ίδια χρώματα στην στολή του (μπλε και κίτρινο), όπως έχει εντελώς συμπωματικά και ο Sentry στα comics της Marvel. Προφανώς και στο MCU η στολή του θα διατηρεί τα ίδια χρώματα. 

Το cast των Thunderbolts αποτελείται από τους: Yelena Belova της Florence Pugh, τον Bucky Barnes aka Winter Soldier του Sebastian Stan, τον US Agent aka John Walker του Wyatt Russell, την Taskmaster της Olga Kurylenko, τον Red Guardian του David Harbour, την La Contessa "Valentina" Allegra της Julia Louis-Dreyfous και την Ghost της Hannah John-Kamen. Από την εξίσωση δε γίνεται να λείπει ο Thaddeus "Thunderbolt" Ross του Harrison Ford, ο οποίος θα επανεμφανιστεί για χάρη του Captain America: New World Order. Τη σκηνοθεσία του "Thunderbolts" ανέλαβε ο Jake Schreier, σε σενάριο του Eric Pearson. 

Μετά και από την τελευταία καθυστέρηση, το Thunderbolts αναμένεται να βγει πλέον στις 25 Ιουλίου του 2025