Marvel: Ο Steven Yeun έρχεται στο MCU για χάρη των Thunderbolts

Το νεότερο μέλος του MCU είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός των The Walking Dead και “Nope“
25 Φεβρουαρίου 2023 10:08
Marvel: Ο Steven Yeun έρχεται στο MCU για χάρη των Thunderbolts

Τον Steven Yeun τον γνωρίσαμε και μπήκε στα σπίτια μας ως ο Glenn της σειράς The Walking Dead, μόνο που μετά την αποχώρησή του εξελίχθηκε σε έναν ικανότατο αστέρα, που έχει στις πλάτες του υποψηφιότητα για Όσκαρ, χάρη στο "Minari", ενώ πιο πρόσφατα τον είδαμε στο "Nope" του Jordan Peele

Το ταλέντο του Yeun τώρα θα λάμψει και στο MCU καθώς ανακοινώθηκε μέσα από το Deadline ότι θα συμμετέχει στο Thunderbolts της Marvel Studios, εκεί όπου θα παίξει κιόλας έναν σημαντικό ρόλο. 

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα πως ο ρόλος του Stevn Yeun δεν είναι απλώς σημαντικός για το Thunderbolts αλλά για ολόκληρο το Phase 5 και το μέλλον του MCU. Οι φήμες, επίσης, λένε πως ο Yeun ίσως να παίξει τον Sentry του MCU, έναν από τους πιο ισχυρούς χαρακτήρες του σύμπαντος της Marvel στα κόμικ τουλάχιστον. 

Το βασικό cast της ταινίας αποτελείται από την Yelena Belova της Florence Pugh, τον Bucky Barnes aka Winter Soldier του Sebastian Stan, τον US Agent aka John Walker του Wyatt Russell, την Taskmaster της Olga Kurylenko, τον Red Guardian του David Harbour, την La Contessa "Valentina" Allegra της Julia Louis-Dreyfous και την Ghost της Hannah John-Kamen. Από την εξίσωση δε γίνεται να λείπει ο Thaddeus "Thunderbolt" Ross του Harrison Ford, ο οποίος θα επανεμφανιστεί για χάρη του Captain America: New World Order. 

Τη σκηνοθεσία του "Thunderbolts" ανέλαβε ο Jake Schreier, σε σενάριο του Eric Pearson. 

Τον Yeun θα τον δούμε φέτος στην μίνι σειρά "Beef" σε παραγωγή των A24 και Netflix, καθώς και στη νέα ταινία του Bong Joon-ho με τίτλο Mickey 17, μαζί με τον Robert Pattinson.